Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Pohádka

Recenze (9)

plakát

Vášeň a cit (2007) 

01:26:44 v tu dobu nastal okamžik, který jsem si přehrála snad 8x. Jsem nadšená z toho filmu, a je to jeden z mála, od něj ž jsem nemohla odtrhnout oči! Oba dva herci se mi líbili...hlavně jsem měla celou dobu pocit, že je mezi nima jiskření od samého počátku, neviditelná chemie, která prostě je:)

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Ať si dá kdo chce jakoukoli známku, já ji uděluju za své dětství, protože jsem na tomto seriálu vyrůstala a viděla ho milionkrát:)

plakát

Single Man (2009) 

Pokud opomenu fakt, že jsem celý film čekala, kdy se nějakým způsobem zvrhne a občas jsem napětím přestala dýchat, tak musím říct, že už bych se na něj z nějakého důvodu nepodívala. Film ve mě zanechal stopu tak prvních pár hodin, ale poté bylo jeho kouzlo fuč a s postupem času ve mě nezanechal nic...což se u filmů, které se mi zalíbily, nestává...neurazil, ale ani nenadchnul...možná 3,5 hvězdičky, 4 bohužel ne....

plakát

Iluzionista (2006) 

Možná si film nezasluhuje plný počet hvězdiček, ale pro mě ano....protože na konci filmu jsem byla tak překvapená, jak už dlouho ne, protože iluzionista vytvořil dokonalou iluzi i u mě:)

plakát

Navždy spolu (2012) 

Velmi hezky natočený film o lásce, která musí překonat mnoho překážek. Pokud potkáte toho pravého a milujete ho celým srdcem, tak ho tak budete milovat i celý život a každá část vašeho já, i ta, která to zrovna zapomněla, na to příjde.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Této postavě a celkově i druhu filmu jsem se vyhýbala velkým obloukem. Jednou mě však obměkčila moje drahá polovička a já zjistila, že tento film není vůbec špatný. ba naopak, je přímo fantastický! Výborný hlavní hrdina, skvělé efekty, vtip, humor a to vše podtrhnuté hravou irskou hudbou. U tohoto filmu se určitě nudit nebudete...možná se stane, že si pustíte i další díl:)

plakát

Jeden den (2011) 

Celou dobu jsem čekala, jak to dopadne...dopadlo to vlastně úplně jinak, což možná tento film díky tomu povýšil na vyšší level. Každopádně já jsem se bavila. Bavila mě jak Annie tak i její kolega...který je mimochodem okouzlující v každém roce 15.července:)

plakát

Láska (2012) 

Film, který mi zůstal pod kůží i po několika mesících. Jako by to bylo dnes, vybavuju si atmosféru celého filmu, to palčivé ticho a zároveň krásnou melodii...I přesto, že se zde moc nemluvilo, mám pocit, že mi film řekl vše, co chtěl. Nádherný, dojemný, fascinující snímek o skutečně lásce.

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Nevím, proč sem film po prvním shlédnutí hodnotila třemi hvězdičkami...a nevím, proč se k filmu neustále vracím, ale pokaždé, když mám možnost, pustím si ho a neodtrhnu od něj oči dokud neskončí. Nádherný film o lásce, která ani smrti neskončí...