Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (152)

plakát

Andor (2022) (seriál) 

...jak z plytkého, připitoměle nedokonalého rádoby sci-fantasy universa udělat pecku. Do posledního detailu skvěle vymyšlená, zahraná a gradující podívaná.

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Nehodnotím, viděl jsem jen pár závěrečných scén, ale nejsem si jist, zda-li by hlavní hrdina pohádky měl hejbat kušnou jak poslední smažka.

plakát

Hurikán (2018) 

Vydržel jsem to až do podvazku, což bylo velmi dlouho, asi 15 minut, jestliže se poté strhla nějaká zásadní filmařská či historická záležitost nevím, proto z úcty k pozůstalým nedávám odpad ani nic... Ale raději jsem se vožral...

plakát

Blíženec (2019) 

Po animované motocyklové honičce jsem to vypnul.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Užíval jsem si okázalost atmosféry a skutečně se cítil v roce 69, potěšilo spoustu odkazů a malých roliček velkých herců, nicméně když film skončil, zjistil jsem, že byl úplně o hovně. Což by se sice dalo říci o většině Jeho filmů, nicméně jejich kouzlo bylo v tom, že jste po jejich skončení tento pocit neměli...

plakát

Pětka z garáže (2019) (pořad) odpad!

Úplně náhodou jsem na tento skvost narazil v čase, v kterém nikdo televizi nesleduje a byl jsem mile/nemile překvapen, že i v současnosti existují tvůrci, schopni vyplodit mládežnickou agitku ve stylu sedmdesátých let. Jen pionýrské šátky nahradily mobily a "soudruha" nahradil "kámo". Totálně přiblblá témata v totálně přiblblé formě, která přitáhnou mladého člověka leda tak totálně zhuleného. Pakliže jsem zrovna trefil špatný díl a všechny ostatní jsou "super", tak "sorry jako".

plakát

Watchmen - Je léto a dochází nám led (2019) (epizoda) odpad!

Jsem bílý a stydím se za to. (hodnoceno po 12 minutách, jestli ještě seberu odvahu, podívám se dál a dojde ke twistu ve kterém bude vše naopak, komentář změním)

plakát

Vládci chaosu (2018) 

Jako metalista žiji s touto legendou již od té doby co se udála, tudíž mne nejprve vyděsila příkrá hodnocení, ale zájemce o shlédnutí mohu uklidnit, je to v pohodě, Netuším jak by reagoval ničeho neznalý divák, ale pro znalé to může být pecka. Dal bych plnou palbu, ale hvězda dolů za to, že Vikernes byl vykreslen jako totální polodement.