Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Napínavé, zajímavé, mrazivé, dojemné. Prostě skvělé.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Nic moc silného. Pár vttípků se našlo. Jsem ráda, že alespoň občas se najde snímek, který je jakž takž ucelen, má začátek a konec. Jako odpočinek u žehlení to šlo.

plakát

Vendeta (2011) 

Já to rozdýchávám ještě dnes. Nevím, koho mi má být líto víc. Lituji všechny. Strašně silné. Skvělé herecké výkony a vše, co k tomu patří.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Opakovaný dotaz - "To je fakt německý???! Vždyť je to skvělý." Mě to vtáhlo, ale nic se nemá přehánět a ke konci 4 díly po sobě vykonaly své. Ztratila jsem se. Takže sledovat, nepřehánět s vjemy a dávat si pauzy. Jinak je to skvělé.

plakát

Stážista (2015) 

Odpočinkový, ničím nestresující film. Celkem vhodně vybraná role pro stárnoucího Roberta de Nira a uspokojivý konec, kdy se skutečně nezamiloval do mladé podnikatelky. Vkusné, neurazí a snad i pobaví.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Každý film, u kterého neusnu musím hodnotit jako velmi dobrý. Tarantino mě nezklamal, je to on. Brutalita některých scén je čistě jeho, konec vyloženě Tarantinovský. Po hodině, kdy jsem se ptala sama sebe, co bude dál... teprve přichází postupné rozuzlení.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Kdo si přečetl všechny díly, pochopí, že se jedná o nekonečnou ságu. Skvěle, čtivě napsané, výborný překlad, ale děj asi 150ti postav se skutečně do seriálu nevejde. Už s ohledem na tak rozsáhlé dílo, musím seriálu udělit plný počet, neboť autoři vybrali celkem s citem klíčové momenty.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Pravda, viděla jsem větší s*ajdy, ale s ohledem na to, že již nikdy více, hodnotím tak, jak hodnotím.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Marně přemýšlím, jak z útlé knížky někdo vytvoří šestihodinovou obludu, kde divák stále na něco čeká a sám neví na co. Za tento nadlidský výkon uděluji alespoň tři hvězdy.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Já se chtěla zasmát, což se stalo. Nad dalšími ismy, proto mávám rukou, neboť, kdo bude chtít, tak si svůj úhel pohledu najde. A tu hůl si najde také každý, kdo bude chtít. A pro mě po komedii Nedotknutelní opět jedna z nejlepších komedií poslední doby. A opět od žabožroutů.