Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (62)

Gen V - Jumanji

Gen V - Jumanji (2023) (epizoda)

V této epizodě se na krátkou chvíli objeví i Soldier Boy (Jensen Ackles), známý ze 3. série původního seriálu The Boys (od r. 2019).

Hodní hoši

Hodní hoši (2019)

Fráze „Bean Bag Boys for life“, kterou říkají hlavní hrdinové, je narážkou na frázi „Bad boys for life“ z filmu Mizerové 2 (2003), kterou říkají Will Smith a Martin Lawrence.

Rampage Ničitelé

Rampage Ničitelé (2018)

George je gorilí albín. Ve skutečnosti je znám také jediný případ gorilího albína. Tato gorila se jmenovala Sněhová vločka a žila v Barcelonské zoo do roku 2003, kdy zemřela na rakovinu kůže.

Fakjů pane učiteli 3

Fakjů pane učiteli 3 (2017)

Ve filmu se na krátký okamžik objevili hráči fotbalového klubu FC Bayern Mnichov, David Alaba a Mats Hummels.

Pařba v Mexiku

Pařba v Mexiku (2014)

Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká scéna.

Pod jednou střechou

Pod jednou střechou (2010)

Na konci filmu, při oslavě druhých narozenin Sofie, mají Holly (Katherine Heigl) a Eric (Josh Duhamel) dort na oslavu jejich prvního výročí. Ovšem na oslavě Sofiiných prvních narozenin spolu ještě nebyli. Vztah spolu utvořili až později, během starání se o jejich kmotřenku Sofii.

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017)

Nabídku na pokračování v pátém díle série dostali Orlando Bloom (Will Turner) i Keira Knightley (Elizabeth Swann), kteří hráli v původní trilogii, ale ve čtvrtém díle se neobjevili. Orlando Bloom nabídku přijal. Keira Knightley původně ne. Prohlásila, že být součástí série bylo úžasným obdobím v jejím životě, ale protože jí to zabralo pět let života, nedokáže si představit, že by se vrátila. Nicméně poté, co se fanoušci dozvěděli o Bloomově návratu, požadovali po producentech, aby přivedli zpět i Knightley, což vedlo k tomu, že její scény byly natočeny na poslední chvíli.

Dokonalý svědek s.r.o.

Dokonalý svědek s.r.o. (2015)

Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis.

Hráči

Hráči (2015) (seriál)

V osmém díle první série Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) jede v autě a zpívá si píseň od Taylor Swift "Shake it off". Dwayne Johnson účinkoval v pořadu Lip Sync Battle (od 2015), kde zpíval právě tuto píseň a epizoda se stala snad nejpopulárnější z celé show.

Temný případ - Série 1

Temný případ - Série 1 (2014) (série)

V první sérii pátrají detektivové po "špagetovém monstru". To skutečně existuje. Jedná se o přezdívku pro tvora s latinským jménem Bathyphysa coniferna, který žije v hlubinách a jen málokdy se ho podaří zachytit.

Reklama