Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Oproti prvnímu dílu obrovský skok. Jednoznačně mě potěšilo více akce a začlenění Nica Furyho do děje.Obrovským překvapením bylo, že jsme ve filmu neregistrovali žádné romantické scény ( na rozdíl od prvního dílu) což může někomu vadit. Nicméně pokud máte rádi Marvel nemůžete si film nechat ujít, přestože vás jednička odradila. Zklamaný jsem rozhodně nebyl, ale nic zázračného jsme neviděli. 80 %

plakát

Bídníci (2012) 

Obrovská škoda, že to není “normální“ film, ale muzikál, což není můj šálek kávy a myslím, že to uškodilo i samotnému filmu. Dobré herecké obsazení, kvalitní děj proložený romantickými scénkami a smutný konec, který mě překvapil. Na tento film bych si klidně zašel v nemuzikálním provedení. Bohužel jen 2*.

plakát

Havaj 5-0 (2010) (seriál) 

Odlehčenější, ovšem akce plný seriál. Díly už mi v té 4. sérii přijdou pořád dokola. Jediný důvod proč dávám 4* je děj, který mě u tohoto seriálu stále drží.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Klasický americký trhák, kde skupinka Američanů doplněná o Číňany a černochy pozabíjí stovky nepřátel. Do filmu vybrali staré “ dědky“, kteří si už svoje odehráli. Ne každému se líbí tyto typy filmu, já však na ně nedám dopustit. Podle očekávání je film plný akce a mrtvých. Mě se však nejvíc líbilo oprášení nejlepších herců světa své doby.

plakát

Avengers (2012) 

Děj sice není nijak ohromující (pár superhrdinů musí zachránit svět), oživují ho však dobře propracované akční scénky doplněné o parádní hudbu Silvestriho. V průběhu filmu jsem se nikdy nenudil (nemám rád takové ty pasáže s kecy,“ co bylo na snídani“) naopak jsem byl stále přikovány k sedadlu kina. Nebyl jsem si jistý, jak bude vypadat spojení všech hrdinů, ale zklamaný jsem rozhodně nebyl. Zkrátka skvělý film od Marvel se známým hereckým obsazením.