Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (151)

plakát

Juno (2007) 

Z hudby jsem měla osypky, ale hlavní hrdinka a vůbec celé pojetí problému bylo opravdu milé a sympatické

plakát

Postavení mimo hru (2010) (TV film) 

Setkala jsem se s panem Bubníkem osobně a měla jsem tu možnost si jeho životní příběh vyslechnout naživo. Věta: ,,Za co seš tu ty?" ,,Za to, že jsem pro republiku vyhrál mistrovství světa" hovoří za vše. Komunisté byli odporná sebranka a já nesmírně obdivuji pana Bubníka, že mu zůstal takový elán do života a neuvěřitelný optimismus.

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Jako člověk, který četl vcelku dobrou a smysluplnou ba i dokonce čtivou knihu, tak mohu potvrdit, že tento film byl naprostým opakem. Byl špatný, nesmyslný a nekoukatelný hned z několika důvodů. Prvotním důvodem, proč se v mých očích stal film takovým propadákem je, že byl úplně jiný než knížka, kterou jsem četla. Dále byly herecké výkony dost ubohé a ráda bych zde zmínila můj údiv nad tím, jak mohl malý polobůžek, který si jinak pomalu nedokáže zavázat tkaničku, zabít Krona za pár vteřin (v knize to bylo alespoň na pár stránek). Nevím, jestli se někdo snažil tento film udělat alespoň trochu zábavným, každopádně se mu to vůbec nepovedlo - vtipy byly až neuvěřitelným způsobem ubohé. Ani efekty nebyly nic moc, o scénáři se ani víc rozepisovat nebudu, hudba byla naprosto neemotivní (což alespoň v mých očích dělá hodně) a vynechali tolik částí, že to snad ani nebylo natočeno podle předlohy. Neviděla jsem ještě film od tohoto režiséra, každopádně tento film byl tak strašný, že doufám aby už další ani netočil. Tohle budu rozdýchávat dlouho a myslím že skončím se sledováním filmů podle knih, abych si tu svou fantazii a potěšení z knížek nezkazila.

plakát

Letecké katastrofy (2003) (seriál) 

Je možné po tomto serálu ještě vůbec někdy letět letadlem? :D

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Upřímě řečeno, Dr. House se mi líbil mnohem víc v prvních sériích, protože když se tak koukám na ty nové, absolutně se v tom ztrácím - kdo s kým, proč, kdy, co mají za problém s tamtím a tady s tím apod. Dr. House se mi líbil právě proto, že díly na sebe nijak obrovsky nenavazovali a každý díl byl o něčem jiném - prakticky se tam pouze vyšetřovalo. Nyní mi to přijde zmatené

plakát

Tak neváhej a toč! (1995) (pořad) 

Tak jsem si říkala, že ty lidi, kterým se tak srdečně smějí mají velké štěstí, že to přežili.

plakát

Solární armagedon (2006) (TV film) 

Teda viděla jsem hodně kravin, ale takového kalibru se mi ještě nadostalo...

plakát

Maska Junior (2005) odpad!

Naprosto náhodou jsem na to natrefila a upřímě toho lituju. To i slovo blbost je slabé... proboha já nemám slov!