Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (24)

plakát

Raubíř Ralf a internet (2018) 

2 potitulkové scény.. K filmu: občas nuda, je to natahované. Na druhou stranu celkem zábava hledat v každém záběru různé odkazy/easter eggy. Tuší někdo, co je na IP adrese, co se mihla v titulcích?

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Epizoda s morčetem to u mě sráží na nekoukatelnou věc.

plakát

Eva tropí hlouposti (1939) 

Pro mě nezapomenutelný zážitek promítání v Praze pod viaduktem na Karlíně. Stará promítačka, občas projíždějící vlak. Samotný film nadprůměrně dobrý, komedie, která rozesměje a člověk se u ní necítí trapně jako u některých moderních komedií.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Seriál je výborný, ale jednotlivé díly bych hodnotil různě. 1. série: A Study in Pink 4*, The Blind Banker 3*, The Great Game 5*, 2. série: A Scandal In Belgravia 5*, The Hounds of Baskerville 3*, The Reichenbach Fall 5*, 3. série: Many Happy Returns 5*, The Empty Hearse 4*, The Sign of Three 3*, His Last Vow 3*

plakát

Dobrý ročník (2006) 

České Bobule se mi líbily víc. Tady jsem se občas nudil.

plakát

Predátoři (2010) 

Film podobný mnohem starší Kostce. Skupinka zlých je unesena, vpuštěna do jednoho místa, kde si nejdříve nedůvěřují a jdou po sobě. Pak se pohybují po bludišti(pralese), kde čas od času někoho zabijou. Na konci se ukáže, že nejen pasti(predátoři) jsou ti, kteří se je snaží zabít, ale taky někdo z nich.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Oproti Webb bych po shlédnutí seriálu How I Met Your Mother tady jednu hvězdu přidal, ale bohužel to nejde. Tohle je bezkonkurenční seriál, kde je dobrých všech neuvěřitelných 10 sérií. Který jiný seriál to takhle má?

plakát

Přestupný rok (2010) 

Hodnotím to jako romantickou komedii, která byla velice milá, místy vtipná v nádherném prostředí. Že byl konec od začátku předvídatelný? Ano byl, ale občas nění důležité, jak to dopadne, ale jak se k tomu závěru dostene. Já se bavil.

plakát

Doom (2005) 

První dvě třetiny dobrý horor. Dal bych i 4 hvězdy, ale ta poslední třetina to hodně kazí. To je na jednu, maximálně dvě hvězdy. Celkem 3.