Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 5

Recenze (319)

berny2468 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce přišla snad ještě lepší dvojka. Animace krásné a hlavně příběhově zajímavé a to do té míry, že se od začátku do konce člověk nenudí. Zábavné jak pro malé, tak pro ty větší, plné výborných vtípků a hlavně skvělých Easter eggů. Hodně podobně laděné jako také skvělý Ready player one. Příběh má co říct, není naivní a místy i dojme. Za mě nelze jinak než plný počet a rozhodně doporučit všem.....85%. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

První díl byl kouzelný a nabídl mnoho a každému. Druhý veškeré své kouzlo ztratil a nabídl pouze kreslený internet se všemi jeho výhodami i nevýhodami. Sice tu bylo spoustu veselých vtípků a hlášek, animované ztvárnění některých značek bylo k pousmání, ale už to nemělo co dělat se starým dobrým Ralfem a myslím, že mnohá dítka z toho rozumná nebyla. Jako by dnešní komercí nasáklý svět nutil všechnu tu drobotinu rychleji dospět a vtáhnout je na svůj trh. A cokoli, co zavání komercí, takhle násilně cpané na místo, kam nepatří, se mi hnusí. Tohle už není pohádka pro děti. 70% ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

To zobrazenie internetu mi pripomenulo systém, aký bol použitý V hlave. Opäť množstvo skvelých nápadov a vychytávok, nevedel som, kam skôr pozerať, aby mi niečo neušlo. Internetové reklamy boli super, Disneyho svet takisto, aj srdiečkovanie videí. S príchodom vírusu to trochu stratilo ten náboj a energiu, ale nechýbali ani emócie a množstvo vtipných momentov, pre mňa dvojka o kúsok prekonala jedničku. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Dvojka Ralfa a Vanilopky je vlastně docela fajn, nicméně ony úkroky směrem k běžnějšímu animáku a absence výraznější nápaditosti jsou na filmu zatraceně znát. ti co se bavili u jedničky se budou bavit i tentokrát, žádné obdobně velké věci ale tentokrát nečekejte. Je to celkem škoda, neboť dvojka je vlastně ve všech ohledech obětí úspěchu jedničky. Tohle je totiž vlastně jen lehce nadprůměrný animák s originální tématikou, kterému chybí trochu více nápadu, originalních a vůči konkurenci se vymezujících prvků a především nějaký výraznější záporák. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

57. celovečerní Disney Ultimátní moderní Disneyovka plná easter eggů a různých vtípků. Kdo sledujete jen v češtině, zkuste někdy i originál, protože už jen propojení těch postaviček s konkrétními herci je něčím, nad čím se budete usmívat. Gal Gadot jako Shank, Jane Lynch, Alfred Molina... :) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Názov filmu sa objaví až v úplnom závere. (Astonko)
  • Jeden z trailerů obsahuje scény, které se ve filmu neobjevily. Konkrétně se jedná o upoutávku, kde Ralf komentuje koťátko slovy: „Jako by mi do duše nahlédlo,“ a o scénu, kde přiděluje pití pro kocoura a dort pro králíka. (Nathaniell)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. listopadu 2018 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama