Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (29)

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

Po vynikajícím prvním díle jsem čekal něco podobného. Bohužel jsem se nedočkal a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Příběh tentokrát nic moc . Scénář byl napsán asi za půl hodiny, a to se ještě snaží hodně čerpat z jedničky. Akce bylo opět hodně, i když ne už tak dobře natočená jako v jedničce. Jinak to zase tak hrozné nebylo, Liam Neeson opět výborný. 60%.

plakát

Muž na hraně (2012) 

Dobrý thriller s jednoduchým příběhem. Je to taková oddychovka na nudný večer. (+,-)|| - přehnaný závěr zakončený skokem, ničím nepřekvapí, předvídatelné, Ed Harris jako kdyby ho to nebavilo.|| + Sam Worthington, Genesis Rodriguez.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Pro mě jasně jeden z nejlěpších seriálů, co jsem kdy viděl. Zombie horory a podobné žánry mám rád a filmy toho druhu vyhledávám. Tudíž tento seriál jako by mi spadl z nebe. Není to ale jen o zombie apod. ale je to hlavně o životě lidí, kteří se musí smířít s tím v jakém světě žijí. Skupina lidí, která hledá, kde by začala nový život , aby nemuseli stále utíkat. Při svoji cestě si musí dát pozor nejen na chodce ale i na ostatní žijící. Seriál má zatím 3 série, ve 3. sérii zatím vyšel poslední 10. díl 25. února. Díly vychází káždou neděli a u nás každé pondělí. Každým kdo je trošku fanoušek tohoto žánru tak doporučuji.

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

Nijak to na mě nezapůsobilo. V jedničce, jaká byla tajemná atmosféra, tak tady se to na ní zdaleka nedotáhlo. Příběh docela o ničem. Některé pásáže filmu jsou dobré, ale některé tam vůbec nemuseli být. Málo prostoru dostal Sean Bean, což mě docela mrzí. Jinak ale dobré zakončení filmu. 50%

plakát

Zákon ulice (2007) 

V té velké bublině, kam padají všechny Seagalovi filmy za posledních 6,7 let, tam Zákon ulice určitě nepatří. Jsem mile překvapen. Stevna mám rád, tak ať už se dá konečně dohromady. Snad rok 2013 bude zlomový.

plakát

Naprostá sebedůvěra (2012) 

Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych si pustil tento film. Říkal jsem si nezklamal a nebylo to nejhorší. Po včerejším shlédnutí Package, The ale musím konstatovat, že jak herecké výkony, tak hlavně akční scény byli lepší, než v Maximum Conviction. Steven na to asi pořád má, je to v něm ale chtělo by, aby do toho dal ještě něco víc. Nějaké to kilo dolů by taky neuškodilo. Příběh docela dobrý, je to taková oddychovka, ke které se ale už víckrát nevrátíte. 5/10.

plakát

Zásilka (2013) 

Lundgren s Austinem si sedli. Dobré akční scény, i když občas až trochu moc přehnané. Od začátku až do konce se určitě nudit nebudete. Austin v hlavní roli splnil, co se od něj očekávalo. Lundgren, záporná role, jak už tady zaznělo si roli užíval. Možná jsem čekal trošku víc ale rozhodně mě to potěšilo.

plakát

Let (2012) 

Skvělý výkon Denzela. Začátek dobrý, pak se začnou řešit problémy s alkoholem a vyšetřování pádu. Whip v tom není sám ale díky právě alkoholu a drogám (vždy, když přijdou na řadu drogy, přijde i na řadu "Džoník", takže se nám i to drama trošku odlehčí) si všechno komplikuje, kdy to vyústí až v očekávaný konec. 3*. Dobré drama, doporučuji.

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Pegg - Frost, neuvěřitelné. Po parodii Soumrak mrtvých mi padli do oka. Jen tak dál hoši.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Pro mě výborný western. Možná jsem to ani nečekal, jelikož Hanebný pancharti se mi moc nezamlouvali. Pro některé místy nudné, pro mě to nudné nebylo, ba naopak. 5*. Waltz, DiCaprio jasný palec nahoru.