Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (63)

plakát

Duše východu (1992) (seriál) 

Jednou, až zde nepostřehnu žádný záblesk blyštivé budoucnosti, až mne západní civilizace nebude nijak naplňovat, seberu své sakypaky a uchýlím se do hor, vstříc vlastnímu osudu, meditovat o své vlastní podstatě. Bydlíme na stejné planetě, ale přeci jen lidské priority a pohled na lidskou existenci mezi západním a východním světem jsou zcela odlišné.

plakát

Dalajlama v Buddhových stopách (2015) (TV film) 

,,Dochází k nesmyslným událostem... nestačí jen trestat, rozšiřovat řady policistů- myslím, že způsob života celé naší společnosti by se měl změnit. Je důsledkem sobeckého a krátkozrakého přístupu, lidé se zajímají jen o materiální hodnoty, z toho pak vyplývají ty problémy. Pokud se nebudou zmenšovat, budou přinejmenším pokračovat."

plakát

Tokio ghoul - Season 1 (2014) (série) 

Převažují u mne sympatie jen ze strany grafické... Japončíci si v hororových anime počínali vždy mistrovsky- asi stárnu či co, ale už nic pro mne.

plakát

Stud (2011) 

Moc toho nenakecám- tak jako herecké seskupení v tomto velmi frustrujícím filmovém kousku. Nevím, zda-li mne tak zneklidňuje představa sexuchtivého Fassbendera nebo se může jednat o prachsprostou artovou věc, ale vyvrtalo mi to půlmetrovou díru do mozku. Pro neklidné a vyjeté diváky asi dost nudná podívaná, ale Ti, kteří od filmu očekávají více než nějakou slátaninu, kterých je v dnešních kinech až nadmíru, mohou prožít dost silný filmový zážitek (či orgasmus?) . Těžko říct.

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Hlavní postavu nehraje Tony Shaloub, pana Monka hraje prostě pan Monk.

plakát

Narušení (1999) 

Was I every crazy? Maybe... or maybe life is.

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Čím jsem starší, tím barvitěji a jasněji vidím poselství seriálu. Velmi mne vadilo, jak vulgárně je zde popsána dnešní společnost... ale přeci jen, když se nad tím člověk lépe zamyslí, pochopí, že je to celé jen fraška. Forma seriálu sama o sobě je kontrastem dnešní společnosti, ve které vulgarita pulsuje každým dnem lidského bytí.

plakát

Woodstock (1970) 

Chci cítit tu svobodu.

plakát

Nikdo není dokonalý (2012) (pořad) odpad!

(Aj múdrý schybí) jiný název, stejná písnička.