Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Upřímě ještě jsem si nenašel čas od doby co jsem byl v kině okomentovat. Musím se přiznat že co jsem byl v kině , tak kupovat si popkorn mě ani nenapadlo , což bylo dobře , protože bych ho ani nestíhal jíst. Byl to naprosto famózní zážitek na který jsem čekal celý půlrok. Už předtím než vyšel vůbec první trailer jsme se pokoušeli s kamarádem najít nějaký trailer na tento film , bohužel nic. Potom najednou vyšel první trailer který měl v sobě takové osobité kouzlo které nevím jak popsat , zkrátka to byl takový pocit který ve mě vyvolal naprostou vášeň k této trilogii. Potom vyšel druhý trailer a já se nemohl vůbec dočkat. Na konec jsem se v létě dočkal. Už od začátku mi bušilo srdce s takovým lehkým úsměvem na tváři který představoval štěstí. Zkrátka a jasně , byl to úplně parádní závěr cele trilogie na kterou jen tak nezapomenu. Na konci mi tak bušilo srdce... Potom mi dokonce ukápla slza. Upřímě a s chutí můžu říct že kdokoli dal tomuto filmu méně jak 5 hvězdiček ja naprostý idiota neznalec. Tenhle film si zaslouží 5 a to jen minimálně. Nolan zkrátka ví jak udělat parádní film a nikdy mě nezklame. Porovnávat Banea s Jokerem je nesmysl. Joker je samozřejmě nejlepší padouch , ale Nolanův Bane byl naprosto úžasný , představoval někoho kdo v něco věří tak že pro to udělá všechno a zároveň z nej vycházela jakási síla strach a beznaděj. Naprosto mě odrovnala scéna kde Bane zabral celou Wayneovu zbrojnici , v tu chvíli jsem pochopil nápis ve traileru ''Hope is lost''. Zavládla tam absolutní beznaděj , k tomu všemu byl ještě Bruce někde daleko ve vězení. Nakonec ten konec který se hodně povedl. Nolan z Batmana udělal skutečnou legendu , to že se odhodlal k tomu obětovat svůj život ve prospěch Gothamu byl úžasný hrdinský čin. To že Bruce Wayne přežil už na tom nic nemění , protože umřel Batman , né Bruce Wayne. Zkrátka bych rád řekl že toto byla nejlepší trilogie/filmy o superhrdinech vůbec. A i kdyby se někdo pokusil udělat předělávku Batmana , tak mu to vřele nedoporučuji , protože Nolan překonal všechny hranice úžasnosti v Batmanovi a podle mého názoru to ani lépe už udělat nejde. Trochu jsem ovšem v celé trilogii postrádal Ridlera , protože co se komiksů týče (né že bych byl nějaký komiksový fanda) tak je to moje oblíbená postava. Každopádně , nemyslím si že teď Nolan začne hned s trilogií Robina , však sám oficiálně prohlásil , že s Batmanem končí. Ale spíše si myslím že tam na konec dal Robina , aby si mohl nechat otevřené dveře , kdyby se k tomu náhodou jednoho dne chtěl zase vrátit , pořád má kupu padouchů s kterými se dá ledacos vymslet a myslím že Nolan by to opět zvládl na jedničku jako vždy. Tudiž tomuto filmu dávám 100% a celé trilogii 1000%. Vyvolala ve mě naprostý úžas a inspirovala mě ve všech ohledech jak jenom jde. Nezajímá mě ničí názor , tohle byla bezpochyb nejlepší trilogie nejen o superhrdinech , ale vůbec. Všechna čest Nolanovi.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) odpad!

Nebudu se s tím nijak piplat. Tenhle film mi za to absolutně nestojí , zkrátka nechápu nikoho kdo dal víc jak jednu hvězdičku , já dávám rozhodně odpad a vím proč.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Určitě se do kina vyplatilo jít. V celku pěkný film , i když žádný převrat. Každopádně se mi líbila doba v které se příběh odehrával. Tom Hardy tam byl úžasný , jako ve většině filmech v kterých hraje. Film byl pěkný i když se mi někdy zdál poněkud zmatený , ale určitě se na něj ještě jednou podívám.

plakát

Bastardi 2 (2011) odpad!

Je až směšný že na tenhle film dělaj pokračování. Hold některý dobrý filmy mají pokračování a jsou ještě lépe hodnocené než předchozí díly , ale tohle de s hodnocením níž a níž. Pravděpodobně se na tom snažili ještě z posledních sil vydělat. Každopádně to byl hodně špatný film , o hodně horší jak jednička , docela směšné že ještě natáčejí trojku a ještě směšnější že se ji ujmul sám Magnusek. Moje hodnocení odpad mluví za vše.

plakát

Bastardi (2010) odpad!

Pamatuji si když jsem na to kdysi šel do kina.. To byla možná tak maximálně škoda peněz. Upřímně film o cikánech = film o ničem. Vůbec mě to v ničem nezaujalo... Byly tam nějaký dobrý scény , to uznávám , ale celkově se mi to zkrátka nelíbilo. Myslím že hodnocení odpad mluví za vše.

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Upřímě , film mi přišel celou dobu takový zmatený... Stále jsem čekal na to kdy tam budou nějací zombící a bude to zase ten správný Resident Evil. Bohužel jsem se pořádnému návalu zombíku dočkal až na konci v posledních asi 20 sekundách. Nechápu proč nenavedou tenhle film do starých dobrých kolejí a vedou ho nikam do pryč. Podle traileru jsem čekal trochu něco víc , nějakou závěrečnou bitvu , ale nakonec dojem celkově nic moc. Celé to bylo podle mě v celku o ničem , toť můj názor.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Podle mě už podle traileru se dalo očekávat že to bude velký trhák. Nějak jsem na to neměl moc v plánu jít do kina , ale nakonec jsem měl možnost jít a vyplatilo se. Na takový film už jsem dlouho čekal. Nebyl jsem zklamaný ani v jednom ohledu , zkrátka a jasně akčňák jak má být , navíc film se všemi těmito herci , no nemůžu si to vynachválit. Navíc tu byl ubsažen humor , vážnost , správné akční scény a smutek zároveň.. Opravdu strhující podívaná , nechápu jak tomuhle může někdo dát dvě hvězdičky , každopádně za mě určitě plné hodnocení protože tento film si ho opravdu zaslouží. Doufám že bude i trojka.