Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 2

VOD (1)

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 2

Recenze (992)

Botič 

všechny recenze uživatele

Nečekané pozdravy z Kamčatky! Anderson opět nezklamal - děj předchozího dílu smetl ze stolu během prvních zpomalených, pozpátku puštěných a zase zrychlených deseti minut a jede se dál, Alice znovu padá do komatu, znovu se probouzí a, i bez svých schopností, bojuje proti zombies a Umbrella Corp. s až nadpřirozenou silou. Anderson leveluje jedna radost, ohání se scénářem o deseti větách a hraje si s postavami jen coby s figurkami na šachovnici, které slouží pouze k efektnímu vyhlazení. Pokud vás vyloženě nehřejí peníze v peněžence, tak si snad raději počkejte na nějaký slušnější rip, protože platit za tenhle rádoby restart/remake/zbytečný díl je holý nesmysl! Tentokrát PURE SHIT a kvalitativní návrat k milovanému Resident Evil: Apokalypsa. Doufám, že to Anderson jednou dotáhne k dílu Resident Evil: Attack of the Clones. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto vymastena nastavovana kase bez jakykoliv logiky, s ne uplne vzdy odladenejma trikama. Jenze je to castecne taky diky srani na nejakou logiku naprosto giganticka jizda od zacatku do konce, rube se to ve velkym, mrtvoly jdou do stovek, sem tam nejaka prisera, vsude litry krve a zbrani, ze by to kamion neuvez. Milla je porad pri chuti a tentokrat dostala i sexy kozenej oblecek, obcas zahraje nejaka chytlava pisnicka nebo si Anderson pohraje s nejakym vizualem, takze ja jsem naprosto spokojenej, sice stupidni, ale ultra zabavny becko. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ufff... Tak tohle jsem opravdu nečekal. Námět samozřejmě není sám o sobě nic moc (týká se všech dílů), ale jelikož mě bavěj filmy kde se kosí zombíci po stovkách šel jsem do toho. První díl byl slušnej. Od tohohle jsem očekával globální řežbu ve velkoměstech světa se všemi těmi zapálenými auty, vyrabovanými obchody a zkázou ve stylu 28 tdní či týdnů poté... Bohužel vše se odehrává jen na Kamčatce (to je v Rusku) jak je nám vysvětleno na briefingu a s tím mi také došlo jakému divákovi je tato porcička chrchlající hověziny nabízena. Neříkám, že vše bylo špatné. Některé zpomalené záběry na Milu mlátící velkým zámkem na řetězu do zombíků hlava nehlava, nebo nálet na loď byly super. Jenže zbytek je plnej drsnejch póz, keců, které nesnáším a spousty nelogičností. Navíc mám poslední dobou problém s Rodriguézovou a jejíma tvrďáckejma zamračenejma xichtama. V Avatarovi jsem jí to ještě jako pilotovo vrtulníku odpustil, ale tady už to bylo moc. No a Mila? Ta už také není nejmladší a i když nám jí tvůrci nechají běhat po cele jen zakrytou dvěma utěrkama tak to nemá šanci zachránit ani hambatá, ani oděná do latexu s cvočkama s kolťákama v rukách. * ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ostatní díly jsem před tímto neviděl, takže hodnotím jednak jako nezaujatý a jednak jako neposkvrněný touto sérií...Hry Resident Evil znám, ale nikdy jsem nebyl fanoušek. Jen jsem věděl, že tam jsou zombíci, tak mě zajímalo, co se z toho filmu vyklube. 3D, ve kterém to na předpremiéře od ČSFD bylo promítáno, nabízí pár pěkných efektů, ale to asi každý druhý film. To je ale můj problém, a jestli se v tom někdo vyžívá, zajisté bude uspokojen. 117 min, jak se tady v době premiéry psalo, to určitě nemá, má to sotva 90 min a to díky velice zbytečnému začátku. Přihlížet na přetáčený záběr, abych si ho mohl následně prohlédnout v normální rychlosti na mě prostě působí jako natahování času. Jinak, Milla opět dokazuje, že to hrát rozhodně neumí, tím pádem to ve filmu vynahrazuje bojem, když se perfektně a efektně ohání proti zástupům zombíků. Potěší známé postavy z her (Leon) i z filmů (například Uther). Když se film konečně rozjel, říkal jsem si, paráda, ještě půl hodiny. Pak přišel záběr plný zombíků a konec. Jestli jsem vždy docela dobře předpovídal vybafnutí zombíka, tak tohle fakt ne. Jak jsem psal, slabých 90 min (ne ve smyslu nudy, právě naopak, film hned uteče). Jednu hvězdičku odebírám za zbytečně natahovaný začátek a useknutý konec, ale ty čtyři si to zaslouží... EDIT : Po shlédnutí předchozích filmů jsem usoudil, že pětka je kompletní mix všech dílů. Objeví se tam úplně všechny známé postavy a spousta známých prvků. Na další díl se těším...70%...[12.09.2012_ČSFD projekce_Cinestar Černý most] ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jsme tam, kde jsme byli. V hluboké vodě hloupého béčka, kde se topím někde mezi Millou, která nehne brvou, ani když jí auto vybouchne přímo do tváře, a Michelle Rodriguez, jejíž údery způsobují dočasné infarkty. Retribution navodí atmosféru efektním zpracováním minulého cliffu, aby s každým dalším zvratem či soubojem sešlo o schod níž a skončilo u zoufale únavného ledového finále. Nečekal jsem, že se Anderson poučí z minulých chyb, ale že se mě každou další minutou bude snažit zabít, to je překvapení. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Film sa začína presne tam, kde skončil predchádzajúci štvrtý diel série Resident Evil: Afterlife (2010), čiže na palube lode Arcadia. (Steny94)
  • Kvůli natáčení bylo na jeden den kompletně uzavřeno celé moskevské Rudé náměstí společně s metrem, kde se odehrála jedna z velkých bojových scén. Natáčení dále probíhalo v Torontu, New Yorku a Tokiu. (Dlee)
  • Natáčanie začalo 10. októbra a skončilo 23. decembra 2011 (trvalo 55 dní). (Greenpeacak)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama