Reklama

Reklama

Noc oživlých mrtvol 3D

  • USA Night of the Living Dead 3D (více)
Trailer 2

Barbara a její bratr Johnny přijíždějí se zpožděním na pohřeb svojí milované tety a ocitnou se přímo v noční můře. Smuteční rodinný obřad je hned po začátku přerušen, když z několika okolních hrobů začnou vylézat oživlé masožravé mrtvoly, které jsou na první pohled velmi vyhladovělé. Několik z nich se rozhodne pronásledovat i Barbaru, která se ze hřbitova snaží marně utéct. Nakonec ji zachrání místní vysokoškolák Ben, který ji odveze na nedalekou farmu. Její obyvatelé, Cooperovi, však odmítají historce mladé dvojice uvěřit. Když však celou farmu obklíčí oživlé mrtvoly, které by si rády daly něco lidského k večeři, rozhodnou se pro útěk. Barbara si však brzo uvědomí, že oživlá monstra nebudou tím nejhorším, co jí mohlo potkat, zjistí totiž, že šílený majitel pohřebního ústavu skrývá mnohem děsivější tajemství, před kterým není úniku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Největší zklamání které jsem kdy zažil. Původní Noc oživlých mrtvol je sice film pro pamětníky,ale je jední slovem skvost. Remake který byl natočen v devadesátách letech měl minimálně stejně tak kvalitní zombie prvky a dodnes ho považuji za jeden z nejlepších zombiáckých filmu. Ale toto? Je to sračka...! Hotové neštěstí a prznění původního díla! - 0% ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Úchvatné. Majiteľ pohrebného ústavu má TRAUMU z kremácie a tak za dva roky nespálil ani jedno telo. Všetky poctivo skladoval v márnici (!). Paradoxne, s balzamovaním problém nemá. Zaujímavé je aj to, že za 24 mesiacov mu pribudli podľa jeho vlastných slov STOVKY mŕtvol, pričom ale evidentne ide o typické zaspaté mestečko s tromi ulicami. Zaujímavý je aj jeho prerod z pomotaného deduška (ktorý od seba zombies „komicky“ odháňa lopatou a prosí ich, aby ho nechali - wtf?!?!) v krvilačného psychopata, ktorý vraždí nevinných ľudí. Mmoriadne nevydarený film disponuje ďalšími podobnými exkluzívnymi hovadinami. Jeden z najhorších hororov histórie. Tomu odpovedajú aj neznesiteľné „herecké výkony“ od „hercov“, ktorí „hrajú“ postavy, ktoré sú asi tak sympatické, ako mor krížený s ebolou, angínou a chrípkou. Proste toto je aj zbytočné komentovať. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zlákal ma názov, zlákal ma Sid Haig, zlákalo ma 3D ( a tak som oprášil staré, oldschoolové, papierové červeno-modré brejle ). Takže ten názov má síce niečo spoločné s originálom, ale o tom to nieje. Sid ( buď mu zem ľahká ), proste len šuští papierom. A to 3D len bolí. A bolí aj samotný prednes, ktorý je na samom okraji podradnosti. Ktovie čo si o tom myslia samotní tvorcovia? ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, jestli tohle má být pocta nebo šílené pokračování výtečného snímku "Night of the Living Dead" (1968)?! Celý film se snaží "věrně kopírovat" původní verzi "G.A.Romera" a tím si u mě udělal velký zářez k mínusu. To od nového milénia neumí Hollywood točit lepší filmy? To je to samej prequel, sequel, remake a nevím co dalšího, ale vlastní nápad na originální film nikdo nesplodí! Je mi z toho na nic, takže začnu bejt v hodnocení přísnější než kdy jindy (nemůžu si pomoct)! Proč film vůbec sledovat? Možná pro milovníky zombie filmů je to povinnost jako pro mne, ale jinak to z paměti vyprchá už při závěrečných titulkách! 15% ()

asanakis 

všechny recenze uživatele

Atmosférou mi film připadal jako parodie na horory, rozhodně ne jako horor, zombíci vypadají jak kdybych doma našel kus gumy, kterej jsem vycpal, namaloval a trošku nazdobil, střelba zní jak rána z kapslovky no a co se týče 3D efektů, kůli kterým jsem vlastně film chtěl vidět, tak těch dobrých je tu tak málo, že to vlastně ani nestálo za to točit, natož sledovat.Jediný co se mi na filmu líbilo byl konec (nejen proto, že už to konečně skončilo). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama