Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

habertek 

všechny recenze uživatele

No tak zdejší hodnocení je trochu drsnější. Neřekl bych, že to bylo zase tak hrozný a řekl bych, že to bylo rozhodně lepší než Experiment zombie, kterej má mimochodem o 5% lepší hodnocení...námět je vcelku dost dobrý, ale režisér zklamal a udělal z toho béčkovej hororek...ale koukat se na to určitě dá!!! ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Natáčení musela být sranda. Třeba scéna v jídelně musel být dobrej bordel. Nejlepší věc z celýho filmu je hláška policajta, když zastřelí doktora i kolegu: "do prdele můžete mi říct co se tu děje? Já fakt nerad střílím zaměstnance!" Tvůrci...no...nevím jestli se jim dá říkat tvůrci, se soustředili jen na to, aby to byl co největší humus a prasárna. Ona to prasárna taky je, i na dnešní dobu, jen je to prostě šíleně nudný. Gore dneska nikomu nestačí. Strašná ptákovina, která je hnusná nejen množstvím tělesných tekutin, ale i způsobem natočení. ()

Reklama

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film od Asylum, kterej jsem viděl. A to je co říct. Sice tu máme dohromady asi osm herců, rozpočet cca dvanáct dolarů a jednání hlavních postav se rovná stařecký demenci proložený alzhaimerem, ale taky tady jsou docela ucházející zombíci, pár dobrejch scén a místama něco jako atmosféra. 50% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +prostředí věznice, přeměna v zombie -hodně laciná akce/// Mám chuť dát o hvězdičku víc. Je to příjemná a standartní hororová zombie podívaná. Která se bez problému svými efekty vyrovná starším filmům. A to není urážka. Vždyť starší filmy se nebáli jít do detailu. A zde pár nechuťáren taky uvidíte.Tahle část filmu je v pohodě, stejně tak i příběh. V němž převezou nakaženého do věznice a to je ideální ráj pro zombie film. Není kam utéct a tak. Stejně tak i samotný přerod je zajímavý, zábavný. Jen herci jsou docela jednoduše typizovaní: velitel věznice, jeho pobočník, jeho syn, doktorka, vězeň. Zaškatulkování obravdu obyčejné. Ale zas skuste něco vymyslet a nenatáhnout stopáž na 2 hodiny. Takle je z toho příjemných 80 minut a to se taky počítá. Ovšem problém nastane při akci. (a to je taky důvod proč dám jen 2*) Akce je směšná, laciná a obyčejná. Ten potenciál co si film budoval celou dobu je rázem v tahu. Minimálni pohledy typu výstřel->roztřelený mozek. Akce probíhá tak, že si strážník párkrát zafluše z brokovnice (zvuky tady nebudu rozepisovat) a přesto se na něj valí další houf zombíku a mrtvolky nikde. Stejně jsou na tom i lekačky a trapně působí i snaha přeživších o záchranu. Jejich dialogy a chování je dosti nelogické. Přesto film nezavrhuji, dobře jsem se u něj pobavil a celkem se mi líbil. Když se na něj podíváte, myslím, že to přežijete. Jen pozor na tělní tekutiny!/// Celkem 47%/// ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum je kapitola sama pro sebe. Tentokráte nám byla předložena zombie nákaza v jedné z nejstřeženějších věznic USA.... Co bych Vám dál psal.. škoda textu. U těchto béček a to je důvod proč na ně člověk občas koukne je to občas tak blbé až je to zábavné... Tady to však bylo jen a jen nudné. Pro milovníky zombie filmů, stejně tak jako pro milovníky vězeňských filmů to sledovat může být i smrt... Vše bylo točeno v jakési opuštěné věznici (ne nečekejte od toho napětí!), kde se podařilo zprovoznit ze všech světel jen 8 zářivek a tak chodby a cely tonou ve tmě... Zombie chrchlají jakousi napěněnou černou tekutinu a kapitolou pro sebe sám je příšerný český dabing - hlavně toho všeho řvaní a chrchlání... Jelikož jsem se u tohoto nebavil ani chviličku sorry - ODPAD. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama