Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Děj v postapokalyptický budoucnosti příšerný, děj v přítomnosti o chlup lepší, ale stále skoro nekoukatelný. Jediný vyloženě + seriálu by se dala označit jen Paula Nunez. Sice i ta často přehrává až běda, ale alespoň je tu za pěknou mrchu, nosí podpatky a dle svých slov perfektně š***. Zbytek fakt nestojí za zmínku. Scénář je hrozný, akce neexistuje, zombie tu prakticky nejsou, na konci je wtf dinosauří aligátor, nemá to eye candy momenty, má to jen solidní hudební doprovod. Jenže když je vám všechno doslova ukradený, stejně soundtrack ničemu nepomůže. Šílenost, která byla po zásluze zrušena. ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem si seriál pustila dřív, než se ke mně dostaly místní recenze. Hodnocení zdejších expertů je tentokrát hodně zbytečně přísný. Za mě to vůbec průser nebyl. Obě časový roviny se dobře doplňují a současnost průběžně odpovídá na otázky vzniklé v minulosti. Dialogy jsou zábavné a obecně se to občas bere s lehkou nadsázkou. Navíc mě bavil mezisesterský vztah i hlavní hrdinka. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

při snaze zadaptovat Resident evil už sme se dočkali spousty věcí a většinou to nedopadlo moc dobře. Oproti netflixovské novince to všechno ale byly poměrně uspokojivá díla, protože tady se nepovedlo prakticky nic. Pár odkazů na hru tu sice je, stejně jako pár relativně solidních momentů, ale je jich zoufale málo a většinu času je nudné a ukecané teen drama o dvou sestrách, které jsou náhodou dcerami Alberta Weskera. Už při oznamování obsazení právě Weskerova postava vyvolala největší nevoli. Přeci jen Wesker je víceméně nácek a to, že ho tady hraje jindy výborný Lance Reddick k němu prostě nesedí. Jenže on to je nakonec ten nejmenší problém a vzhledem k tomu jaký je zbytek série by ho klidně mohla hrát pětiletá eskymácká holčička. Nečekal sem nic, ale i tak je to zklamání...35% ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Naprosto nehorázná nuda s otřesným scénářem. Netflix neumí točit adaptace známých knižních nebo herních titulů. Místo toho, aby se pokusil o věrnou adaptaci původních her, vyhodil oknem peníze na nesmyslný seriál, který s předlohou nemá nic společného. To co udělali s Weskerem je nepochopitelné. Ta postava je velice špatně napsaná a se svým předobrazem nemá nic společného. Všechny charaktery jsou na tom podobně. Není zde jediná zajímavá postava a casting se také nepovedl. Ella Balinska se sice snaží, ale její postava je nudná a hrozně napsaná, takže nemá co hrát a jen se trápí. Na celém obsazení je vidět, že pro tvůrce bylo důležitější naplnit rasové kvóty než obsadit skutečně dobré herce. Děj se více soustředí na woke agendu než na kvalitní příběh, a na něco takového u seriálu pod názvem Resident Evil nikdo není zvědaví. Netflix se opravdu nemůže divit, že mu ubývají předplatitelé, když je schopen vypustit do světa něco podobného. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Poprvé se přidám ke zdejšímu hodnocení, protože tohle je opravdu neskutečné hovno. Ztráta času největšího kalibru, a to jsem se na to docela i těšil, protože jsem skalní fanoušek video-herní série. Viděl jsem čtyři epizody, ale další už fakt nedám. První známka toho, že se jedná o opravdu nudnou sračku, je když si v průběhu jednoho dílu jdu zapálit cígo, aniž bych seriál pauznul. Druhá známka, je nikdy nekončící flashback scény opakující pořád to samé dokola, s nimiž se střídá přítomnost, kde hlavní "hrdinka" je absolutně nesympatická. Třetí vrcholová známka, je LGBT propagace, která zde už fakt nezná hranice, a to ve všech možných ohledech, od veganismu, po "kissing girls is better than kissing some fucking retard boy without brain". Tak jako pardon, ale skočit z 20 metrové pevnosti přímo na zem, a poté v klídku vstát a běhat mezi zombies bez úhony, je fakt nesmysl (ještě podotknu, že tento stunt kousek udělala žena). Když už ve čtvrtém díle měla přijít na scénu motorovka, byl s ní vykonán jenom jeden pěkný kill, zbytek zařídil granát... to už jsem si opravdu řekl "stop, to nemůžou myslet vážně?". Navíc, co kurva měl znamenat ten tlustý šašek "vládce nějaké koorperace", kterej bezdůvodně začal střílet do civilizace bez jakéhokoli vysvětlení. Kdyby se jednalo aspoň o kvalitní zombie vyvraždovačku, neměl bych problém dát vyšší hodnocení, jenže k tomu seriál vůbec nespěje, spíše se snaží tvořit "wanabe good" příběh, kterej absolutně ani jedním dialogem nefunguje. Jediná světlá stránka seriálu, je Lance Reddick, který podává opět vynikající herecké výkony, a ze začátku to vypadá, že se bude jednat o jednu z hlavních postav, no ne, ani zdaleka. Jedna úšmolená hvězdička, která nemá daleko od odpadu. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • V čase 26:31 můžeme slyšet tzv. Wilhelm scream. (LUKICKK)
  • Všechny zbraně vojáků Umbrelly jsou přeplastované repliky zbraně Kriss Vector. (UncleMorty)

Reklama

Reklama