Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Avenger BIOHAZARD: Možný SPOILER: Upřímně jsem dost na rozpacích co si o tomhle dílu myslet... ale, určitě si myslím že hrdinská nesmrtelnost je už trochu klišééé... Což korunuje pád z? 50 PATRA? Kdy má hlavák ještě chuť se vykecávat zatím co jsme jasně dole viděli jak se rozmázne? To měl být nějaký blbý vtip na závěr? Co všechno dokáže přežít člověk z pár škrabanečkama? LOL! Jako u Alice to ještě chápu, je vylepšená... Logicky, však na tom Anderson dělal kurevských dlouhých 12let aby to tak fungovalo! Ale ne, Capcom prostě přijde a řekne... TAAAK! A hrdinové budou vylepšený prostě od začátku, všichni budou supermani... a strašně moc toho vydrží, budou superychlí, speciální smysli a pohyby... předvídat a podobně a budou jim z očí lítat blesky a lítat budou! PROTOŽE JSEM TO KURVA ŘEKL, JÁ JSEM CAPCOM A TOHLE JE MŮJ NELOGICKÝ VESMÍR kde všechno funguje podle našich pravidel né lidských běžných lidských superhrdinů! !!! A VY SI POLIBTE PRDEL A jestli se to někomu nelíbí... tak ať si trhne. Tak pitomá nebyla ani ta HRA!!! BX Asi takhle a myslete si o tom co chcete... od špičkových Zatracených... K tuhle parodii na nesmrtelnost: Za mě... velké zklamání... Když vezmu v potaz ještě zjev obou hrdinů a velmi okatý a předvídatelný příběh který už tak dostatečně vyspoileroval sám velký trailer. Není opravdu co chválit... I OST stojí za zlámanou grešli... Je opravdu vidět že Capcom tenhle filmový vesmír prostě začíná ztrácet.... vykrádat sám sebe a popírat logiku svého vlastního světa. Což je škoda. Třeba příště se to zase povede. PS: Ale je to RE: Jednu hvězdu ani odpad tomu už z pricipu nedám... na vítězný fanfáry to však také není: ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Anderson udělal chybu v tom, že postavy jako je Chris a Leon atd. dal až pomalu na třetí místo. Přitom právě tyhle postavy dělají herní Resident Evil tím nejlepším co je. Začátek filmu v baráku, mi strašně připomínal úplně prvního Residenta a vtom to mělo zůstat. Druhá polovina filmu mi spíš už připomínala tou akcí, tak šestý díl a i ten záporák mohl být lepší. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Z těch animovaných RE, se mi Vendeta líbí ze všech nejvíce. Napětí, akce a hlavně svižnost se posunula kupředu. Ale jak už bývá zvykem u těchto animovaných verzí, některé akční scény pozbyly logičnosti a vysmívaly se i fyzickým zákonům, což u některých scén bylo bohužel dosti úsměvné. Typickým příkladem byli ultrasupr rychlí zombie psi nebo Leonova motorka. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

RE animáky jsou díl od dílu lepší, nicméně pořád je těch pět hvězd tak nějak zase z lítosti. Tvůrci prostě asi nikdy nepochopí, že to největší kouzlo RE hry a hlavně atmosféru nejlíp vykouzlí to strašidelné panství. Policejní stanice ze dvojky hry a jiné lokace jsou cool, ale mansion je top a vždycky byl. Tady je tomu věnován pouze krátký úvod, u kterého jsem maximálně chrochtal blahem. Uvidíme, jak si povede připravovaný restart, každopádně k tomuto datu je zatím Vendeta nejlepším filmem z RE universa. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší animovaný film ze světa zombies, který jsem doposud viděl. Na film jsem se ten půlrok nesmírně těšil, již trailer jsem si vychutnával plnými doušky. Kdo nehrál hry, ale viděl pouze filmy, tak si možná nepřijde na své, ale spojení dvou nejlepších mužských hrdinů této herní ságy do jednoho filmu ? To jsem si nemohl nechat ujít. Potěšil mě anglický dabing, zejména u Leona je Mercer již osvědčená volba. Chris zde byl jako hora svalů, což odkazuje na pátý a šestý díl hry, ale ocenil bych především jeho normálnější tělesnou konstituci z jedničky, protože mi to k němu sedí více (vůbec mi to ale nevadí). Příběh byl překvapivě zajímavý, vše dávalo smysl a hezky to odsýpalo. Akce byla asi tím nejlepším artiklem, s kterým se film mohl "vytahovat". Již počáteční scéna v rozlehlé budově plných infikovaných mě navnadila (kde byla taktéž tak moc nelogická scéna, ve které voják z protibioteroristické jednotky vidí jednoznačně zombie kluka a zeptá se ho, jestli je v pořádku ? A následně to kvůli jeho počínání odnese skupinka vojáků ? Jako omluvte mě, ale to mega díra ve scénáři). Poté bych ocenil i přestřelku ve stylu alá John Wick. Závěrečná bitka s charizmatickým padouchem Ariasem to vše hezky zakončila. Až na pár kosmetických nedostatků výborná podívaná. Možná bych ještě na závěr uvedl, že vizuální stránka filmu je skvělá, ale na mimice by to ještě chtělo trochu zapracovat. Za mě dávám 85 % ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Ve druhém díle herní série jezdí Leon v Jeepu a Chrisova sestra Claire na motorce. (Marlok)
  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)
  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)

Reklama

Reklama