Reklama

Reklama

V letadle se objeví první člověk s podezřením na nakažení nebezpečným virem. Letadlo tedy nouzově přistává a na celý terminál je uvalena karanténa. Podaří se tentokrát někomu přežít? ... Jenny a Paula pracují jako letušky. Tentokrát mají na starost let jen s několika málo cestujícími. Jeden z pilotů vypadá nemocně, ale prý je to jen rýma. Mezi cestujícími je sympatický Henry, který si s sebou veze křečky – ti ale musejí do zavazadlového prostoru. Křečci však před svým přestěhováním jednoho z cestujících pokousali a on začne brzy vypadat velmi nemocně. Nakonec zaútočí na Jenny. Ostatní cestující muže spoutají, kapitán vše ohlásí a dostane rozkaz okamžitě přistát. Během přistání nakažený muž pokouše Paulu... Letiště odmítne dát letadlu bránu, tak si ji kapitán najde sám. Ven z letadla pomůže cestujícím Ed, který je jediný, kdo momentálně na kapitánem vybraném terminálu pracuje. Letiště odmítne pustit cestující dál, takže musejí jít do prostorů pro zaměstnance. Piloti zůstanou s nakaženým mužem. Ed se snaží všechny vyvést ven, ale všechny dveře jsou zamčené, což je nezvyklé... Brzy všem dojde, že jsou v karanténě, a potvrdí to i informace od záchranných složek. Medička Shilah se snaží ošetřit Paulu, k tomu ale potřebuje svoji lékárničku, kterou má v zavazadle. Jenny jde tedy s několika muži zpět do letadla mezi zavazadla. Oba piloti jsou již nakažení a nákaza se samozřejmě šíří dál. Ed a Jenny si myslí, že jde o nákazu vzteklinou. Pokousaní jsou izolováni od ostatních. Brzy skupinu navštíví hygienici a něčím je naočkují. Pak ale dojde k útoku a zmatku, při kterém jsou nakaženi další lidé... (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle jsem čekala. NUDU! Jako volné pokračování mi tohle nestačilo. Představovala bych si spíše jiné místo na rozšíření viru a něco originálního a nevšedního. Jak tak poslední dobou koukám, tak Američané si asi už neví rady. Všechno si teď vzali do rukou Španělé. Y yo me gusta las películas espaňola. :-) ()

Gyorgy 

všechny recenze uživatele

Vůbec né špatný pokračování. Prvně jsem se bál, jak se filmu chytnu, když se to odehrává (pro mě) na nesypmatickým místě jako plný tmy, nepříjemného světla a na místě, které nejde ani moc využít (to už bytovka byla něco jinýho), nebo se to aspoň mohlo odehrávat celý v tom letadle, na to by se určitě koukalo líp.. Nicméňě tu máme klsický příběh, který už známe - a zase s otevřeným koncem. I tohle ale pro mne ukončí očekávaný Apocalipsis, i když to vede jinam, nechci s tim mít už nic společnýho. :D 60% ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Na první pohled působí karanténa dvojka poněkud lacině, minimálně co se vzhledu týče. Ale ten výsledný efekt napětí, klaustrofobie, chvílema i strachu! u mě působil podobně, jak u předlohy. Možná to bylo tím, že jsem to měl puštěné (vyjímečně) hlasitě na kvalitní sluchátka, ale několikrát jsem se i lekl. 75% ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od prvního dílu mě film velice příjemně překvapil... :) První díl byl natočen pouze jako remake originálu dokumentárního hororu „Rec“, tohle však byla novinka. Každopádně pokračování dle vlastního nápadu se mi líbilo zdaleka víc. Doufejme, že bude i 3. pokračování, jsem totiž velice zvědavá jak by dopadl. :) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Slušné survival béčko, které přímo navazuje na první Quarantine, ale přesto není remakem a jde si svou cestou. A dost výrazně se odchyluje i ve vysvětlovačkách ohledně původu viru. Jediné, co se moc nepovedlo, je konec. Posledních 10 minut film už ztrácí tempo a nenápaditě i končí. I tak škoda, že nevzniklo pokračování, protože naznačené širší universum by nemuselo být vůbec špatné. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo v amerických městech Griffin a Las Vegas. (GASTON73)
  • Stejně jako první díl je i tento film ozvučen pouze zvukovými efekty během závěrečných titulků. (LUKICKK)

Reklama

Reklama