Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak zle bych to v žádném případě neviděl. Od začátku do konce je to brutalita a nechutnost žádná nudná omáčka než se začně něco dít. Do přísně střežené věznice přivezou vězně ,co před tím vyvraždil nákou rodinu ,ale pro sebe mu už nezbyl náboj. On tvrdí že byli nakažení nákým toxinem a stali se z nich krvelační zombi. Moc mu to nikdo nevěří až na úřad pro náký zvláštní záležitosti. Který to má na svědomí ,tak ho pro jistotu dají převézt do oné věznice ,jenže on je jaksi mimo pořád kašle až začně blít krev. Pohledná blondýna z onoho úřadu ho přijede vyslechnout ,ale už ho nezastihne živého. A rázem je jisté že nákaza se neskutečně rychle šíří a nezbývá než vyhlásit karnaténu. A začíná boj kdo z koho Vězni se začnou měnit stejně jako dozorci a vzájemně se požírají . Místy opravdu brutalita. Jsou tam i civilisté ,ale ani ty neujdou ochutnávce zombi a tak tu máme i zombi děti. Konec je poměrně solidní a dle mého hodně povedený a hlavně bez happy endu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

5* za krvavý nářez a zombíky.Odpad za vše ostatní.Že se točí za pár dolarů ještě přece nemusí znamenat,že musí autoři film po ostatních stránkách,než po té krvavé,tak odfláknout.Režisér i scénarista by se měli raději věnovat prodávání hamburgerů v mekáči,protože filmové řemeslo je jim na hony vzdáleno.Něco tak otřesně natočeného jsem snad ještě neviděl.Samotné dialogy a jednání postav jsou taktéž na úrovni velmi primitivních opičáčků,herci se sice snaží(někteří),ale i to jsou výkony spíš do ochotnických spolků.Znám hodně hloupých béček,tohle je ale opravdu tak primitivně natočené,že to musí nakáknout každého.Škoda,řezničina to byla jinak docela pěkná. ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum je kapitola sama pro sebe. Tentokráte nám byla předložena zombie nákaza v jedné z nejstřeženějších věznic USA.... Co bych Vám dál psal.. škoda textu. U těchto béček a to je důvod proč na ně člověk občas koukne je to občas tak blbé až je to zábavné... Tady to však bylo jen a jen nudné. Pro milovníky zombie filmů, stejně tak jako pro milovníky vězeňských filmů to sledovat může být i smrt... Vše bylo točeno v jakési opuštěné věznici (ne nečekejte od toho napětí!), kde se podařilo zprovoznit ze všech světel jen 8 zářivek a tak chodby a cely tonou ve tmě... Zombie chrchlají jakousi napěněnou černou tekutinu a kapitolou pro sebe sám je příšerný český dabing - hlavně toho všeho řvaní a chrchlání... Jelikož jsem se u tohoto nebavil ani chviličku sorry - ODPAD. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok na mna urobil dojem drsnostou,ale že potom,to skĺzlo do roviny totálnej sračky bolo evidentné.A herci,len som na pchybách či to boli herci,alebo režiser zvolal rodinu,alebo ich pobral z ulice.Scenárisicky totálne zlyhal,ale hlavne tam bolo vela debilných situácii,ktoré by sa normálne nemohli stat.Tu zombie nehrýzli,ale pluli na ludi krv.To bola pre mńa novinka a tým pádom to nebola zombie ale lama.Totálne nechutný film,plný neskutočných kravin.Je to velmi drsný film s velmi silným gore.Tie postavy sa neskutočne sprosto chovali aj dialogy boli trápne a spracovane to bolo velmi amatersky. ()

messi@h odpad!

všechny recenze uživatele

Smutné je, že začátek filmu nevypadá špatně. Je v podstatě nevídaně realistický - chlapíka, který postřílel pár zombies, pošlou do vězení jako vraha. Jenže on se stihl nakazit. Nákaza se navíc nepřenáší jako obvykle pouze kousnutím, ale stačí kontakt s krví nakaženého. Slibný rozjezd, ale všechno jde do kytek, jakmile se věci dají do pohybu. V tu chvíli si režisér + scénárista přestávají vědět rady, takže následuje přehlídka nesmyslů, zmatenosti a absurdit, podaná navíc tak nudně, že jsem nebyl schopen vydržet do konce. Jeden příklad za všechny: Malý syn ředitele věznice se naprosto v pohodě prochází v doprovodu bachaře po věznici s nejvyšší ostrahou (!) a přijde do ošetřovny, kde před několika vteřinami vystřelili pár lidem mozek z hlavy. Takže na zemi spousta mrtvol, na zdích spousta krve a mozku, ale malého chlapce nikdo neodvede pryč. Nechají ho tam stát uprostřed těch jatek a ředitel jenom řekne bachařovi, že se snad zbláznil, když ho tam přivedl. A nechají kluka v místnosti dál (on se ostatně tváří naprosto vyrovnaně, jako když je na podobné věci z domova zvyklý). Ách jo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama