Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrálie Day of the Dead: Bloodline (více)
Trailer

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem. (Lucccy.N)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Militaristická zombie kokotina, alebo slušne povedané; podľa očakávania úplne zbytočný a nezaujímavý remake, ktorý svoju mizernú existenciu nijako neospravedlňuje. S vyše dvojnásobným rozpočtom oproti originálu pôsobí mimoriadne trápne, chudobne a prázdno, čo ešte zvýrazňujú tie lacné bulharské lokácie a naivné pseudo-herecké výkony. Lahôdka pre detinskú hororovú generáciu, ktorá za genézu zombie žánru považuje "World War Z" + "The Walking Dead". ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po vypuknutí apokalypsy žije skupina preživších izolovaným životom na vojenskej základni. Medička Zoe (Sophie Skelton) je presvedčená, že jeden z jej pacientov potrebuje naliehavo antibiotiká a presvedčí vojakov, aby sa vybrali na riskantnú expedíciu. Tu zistia, že existuje možnosť vytvoriť vakcínu, ale cesta k nej bude pre nich extrémne náročná. - Neviem, čo týchto tvorcov z Ameriky v posledných mesiacoch ťahá do Bulharska, ale nech v tom pokojne pokračujú, pretože aj tento horor ma velmi príjemne potešil. Príbeh je kreatívny, koncept zaujímavý a sú tu velmi sympatické postavy. Gore je síce rozložené medzi digitálne a praktické efekty, ale CGI v tomto prípade nepôsobí nepríjemne, pretože pri tých stovkách úmrtí v priebehu desiatok sekúnd to príliš nebije do očí. Keby sa to celé držalo v tempe úvodných 12 minút, ktoré sú u mňa za čistých 5 hviezd, bola by to špička, ale napriek tomu, že už to v závere trochu spomalilo, ma to velmi bavilo a už dlho som nevidel Zombie horor, ktorý by mi takto sedel. + herec z 7500, Nocturna a Jackals + herec z Exeter a The Vault + herečka z Leatherface a Fade + herec z Wrong Turn 6: Last Resort + herec z Leatherface ()

Reklama

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se dostal konečně k zombie filmu. Posedlý zombík se choval jako retardovaný a zároveň, jak kdyby fičel na kvalitním heroinu a uměl pomalu jen vyslovit jméno ZOE. No k ní mám taky pár slov nevím, jak mohla laboratorní krysa zblbnout celou vojenskou základnu jen, aby si odebírala krev od zombíků a zkoušela testy. Všichni jí to odkývali a riskovali, tak svoje životy. Dávám 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojný zástupce zombie žánru, který se sice občas táhne, ale když dojde na akci, je to radost. Zákusy jsou šťavnaté, krev stříká proudem, maso se táhne jako žvýkačka a hned několikrát dojde na střeva ven. Útoky nemrtvých jsou tím nejlepším stejně, jako jejich likvidace. Doktorka Zoe v sobě dusí zkušenost z márnice, fakt dobrá scénka, a současně je umanutá, ba přímo posedlá vývojem vakcíny proti zombie vzteklině. Nu a ve své umanutosti připraví mnohým peklo na zemi, ale jak se říká, když se kácí les... ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Sem velice zklamán, bylo mi jasné, že tohle nepřekoná Romerův Den mrtvých, ale že to bude až tak špatné, to je tedy smutné. A né nemluvím tady o maskách či brutalitě, která byť místy působí laciněji, tak se to snaží dobře maskovat. Mluvím tady o tom, že v Dni mrtvých byla dusná atmosféra, která s každou přibývající minutou, byla víc a víc tíživější a znepokojivější, kde všem přítomným, tekly nervy a schylovalo se k něčemu hrozivému. Navíc hlavní hrdinka Zoe, je blbka která záměrně ohrožuje celý komplex, jen proto aby našla lék, který možná bude fungovat a druhým blbem je rádoby generál Miguel, který ji dovolí aby si z něho Zoe dělal rohožku. Nemluvě o tom, že jakákoliv akce je naprosto o ničem, a hlavní ultra zombík je v pořadí již třetí blb, který sice mluví a má superschopnosti, tak přesto přese všechno, tak závěrečný "souboj" s ním je velice úsměvný. Nečekal sem nic, a přesto mně to zklamalo. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama