Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že v rámci žánru se jedná o neskutečně skutečnou srandu. Nevím, jak film zní v jiném jazyce než v naší mateřštině. Dlouho si však nepamatuji, že by mě rozesmál už hlas jako takový bez ohledu na to, co daný člověk zrovna říká. Film je z mého pohledu čistokrevná komedie. Prvky hororu zde také jsou, ale jsou nekompromisně zahnány do kouta právě těmi komediálními. Ten stařík - veterán byl prostě úžasný. Ve filmu neexistuje taková ta hloupá, povrchní a zbytečná věc, které se říká kapacita zásobníku. Každý střílí tak, jak mu jeho prsty dovolují mačkat spoušť. Trošku mě naštvalo, že jsem si ze všech postav oblíbil dvě. Zbytku jsem přál bolestivou a hlavně brzkou smrt, protože mi tam dosti vadili. Kdyby bylo práci na zombících věnováno více času, tak by to také bylo určitě ku prospěchu. Příliš to nevadí. Alespoň nemusím dát 3* a hravě postačí 2. Milovníkům béčkových hororů se nebojím tento film vřele doporučit. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová nuda. Zombie filmy jsou vždy zajímavé tím, jak se lidi chovají v krizové situaci. Zde jen furt francouzsky nadávaj, takže samý žepepýpapý a mávaj si bouchačkama u držky. Kdybych na to nekoukal s přítelkyní, byl by to jeden z těch špatnejch filmovejch zážitků. Ke kladům patří, že tam je Čech a řekne větu česky a ostaní postavy se o něm i jako o Čechovi zmiňují (takže konečně nejsme Rusáci). Z herců je nejlepší opravdu drsnej negr Eriq Ebouaney. Z něho šel respekt. Má tam jednu scénu, když pláče a sám u toho vydává zvuky, jak nějakej zombík. ()

Reklama

chaometic 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že ten film byl kýč, ale žádná velká sláva to taky nebyla. Film budí celkovým dojmem velmi zmateně hodně blbých hlášek, zvlášt té ženské ( tu bych nechal sežrat hned na začátku). Mimo jiné dal bych plus navíc díky bitce na tom autáku. Zapoměl jsem zmínit jistou podobu s filmem Left for dead(pc game) Ptám se, kdy na točí zase nějaký pořádný Zombie horrory? La horde mezi ně určitě nepatří. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Docela krvavá zombie podívaná na francouzský způsob, kterou ale táhne dolů mizerný casting a příšerně jednoduchý scénář. Nikoho nezajímá, odkud se ty hladové potvory vlastně berou, i když uznávám, že to asi není vůbec podstatné. Co filmu chybí na promyšlenosti scénáře, to bohatě nahrazuje příjemně svižná řežba a potoky všudepřítomné krve. Ten akční děda je celkem fajn, zbytek herců je ale zoufale nevýrazný, což je nejmarkantnější v případě jediné dámy ve filmu. Z českého pohledu je zajímavé, že ve filmu zazní i jedna česká věta ("Zavři dveře, teče to až sem." :-)) a jednou z prvních obětí zombie hodokvasu je náš krajan. Jinak to je ale jen průměrný, i když dost masakrální, zombie horor. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočne a komplikovane kritizovaný zombie clip " de France ". Je zrejmé , že " horda " sa plaví po vodách , ktoré rozvírila Milla J. so svojím Residentom a Danny B. k tomu prisypal svojich 28 dní. V dnešnej dobe sa toho kolo živých / mŕtvych veľa nevydupe -nehovoriac o tom , že cam / style je zaužívaný , až by som povedala - preužívaný , zabetónovaný a otravný zároveň , ak k tomu prirátam vzdialený , akoby Besson producent / feeling - tak je to len ďalší krvavý výlisok z továrne , kde sa rodia zombíci. Zombie tému nestíha už ani papá Romero ( no počkám si na druhý dych ). Fandím však každému jednému režisérovi , ktorý sa pustí do týchto mútnych filmových vôd. Čiže takto - je to pohodová sobotňajšia zombie noc ( pre Mňa ) - kryštálová 3ka ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)
  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)

Reklama

Reklama