Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Popravde, nie je to až také fiasko, ako predtým vystríhali, ale taktiež popravde, čakal som viac. Najlepšie sú prvé a posledné epizódy a medzitým tona vaty. Vôbec mi nevadí, že Weskera preobsadili, pretože herca Lance Reddicka poznám dlhé roky a mám ho rád z čias Fringe, Johna Wicka a podobne, ale potenciál to malo ďaleko väčší a pri pohľade na príšerky, ktoré tam vystúpili, tak rozpočet nebol najnižší, aj keď CGI zahaprovalo hneď pri dobermaníkovi. Hlavná postava je debilná aj ako teenagerka aj ako dospelá, za jej chovanie by som jej natrieskal na hlavu, takže čokoľvek sa jej stane, zaslúžila si to. Určite tomu dám šancu v prípade ďalšej série, lebo oživenie sveta okolo korporácie Umbrella mi prišlo zaujímavé a nevidím to tak čierne ako niektorí, ale žiaľ sa im nepodarilo prekročiť tieň ani len tých najslabších častí filmov s Milou a dokonca ani minuloročný filmík. Možno sú to len tri hviezdy, ale v mojom prípade silné a omnoho lepšie, minimálne v zrovnaní s animovaným pokusom Netflixu z tohoto univerza v minulom roku. ()

AngelG odpad!

všechny recenze uživatele

Bože za co opravdu. To snad mám ještě se slzou vzpomínat na tu příšernou srajdu z minulého roku anebo snad na Milu, co vykopne ze vzduchu padající sklo do psa s držkou jak Demogorgon? Proč to musí neustále tak prznit, proč! Nejen, že se nám opět opakuje moderní soutěž "kdo obsadí nejvíce rolí kýmkoliv jiným než bělochy", takže se dočkáme něčeho tak neuvěřitelného jako je černý Albert Wesker, ale ještě to je k uzoufání opět tak dementní. Co má tohle s předlohou společného? Ruku na srdce, herní RE (když bereme opravdu jen originál do 3. dílu) nemá extra komplexní příběh. Je to víceméně jen přežití v nakaženém Raccoon city, ale oni prostě nejsou schopní ani natočit to, aniž by do toho nervali nějaké nesmysly anebo totálně nepředělali nějaké části. Jak si opravdu všichni tihle scénáristi a režiséři můžou myslet, že můžou překonat jakoukoliv předlohu? Vylepšit? Proč ne. Ale úplně si to překopat k obrazu svému, kdy vlastně nemám žádný pořádný anebo nápaditý nápad a jenom na to dát nálepku RE, protože to lidi znají, to je opravdu ubohost. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

V druhej casti si vravim, ze toto bude asi omyl. Kvoli mojej p. manzelke som vydrzal celu seriu. Akoze whaaat? Takto to skurvit? Inak keby sa ma niekto spyta: "Ako sa da skurvit Resident Evil?" Tak by som mu povedal, "Opytaj sa v Netflixe." Tie traposske zapletky nastrocnych bab to umelo natahovali. Myslienka s dvoma casovymi liniami bola fajn, no boli miestami dost nevyvazene. Jedna cast pred koncom (neviem ktora konkretne) ma celkom bavila, takze si nedovolim ist do odpadu, ale inak, to co bolo? ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozné to nebylo. Slabší průměr. Je pravda že jsem to musel začít asi po víc jak půl roce koukat zase od začátku, protože už jsem si to nepamatoval. Když překousnete první díl, tak se do toho dostanete. Děj se neustále prolíná ve dvou časových rovinách. Takže vlastně sledujete dva příběhy stejných lidí jen dohromady. Filmy s téhle série jsou někde jinde, ale jako kulisa při hraní her dobrý. Za zmínku stojí zmutovaný obří pavouk či krokodýl. Netflix si opět neodpustil stejnopohlavní paskvil v ději. ()

Shaddy1 

všechny recenze uživatele

To je ale breku - není to Resident Evil, hrajou tam lesby, je to nuda, není to pořádná zombie akce, špatná technická stránka, hrozné herecké výkony...fuck it. Já si to užil, převážně tu depresivní beznaději, která byla cítit v každém dílu. Hlavní herecké duo je úplně ok, Bert Wesker válí a celkově mi to přišlo dost dobré (akční scéna v bunkru byla skvělá). Těším se na další sérii. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • William Birkin byl jeden z hlavních vědců a virologů pracující pro Umbrella Corp. Spolu s Albertem Weskerem (Lance Reddick) stál za vývojem T-viru, a objevil G-virus, jež ho později sám proměnil na monstrum. (NiWi)

Reklama

Reklama