Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (865)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Teprve po zkouknutí tohohle plně pochopíte dokonalost jedničky. Zábava to je pořád, ale už se nebudete bát. Kill rachejtlí byl výbornej, ale moc se mi nelíbí ta ďábelská mytologie. Já prostě preferuju klasický zombíky. SWAT se taky moc nepředvedli a největší borec pro mě byl zase hasič a vůbec ta skupinka dětí byla lepší. Jinak potěší návrat Manuely Velasco a ještě je dobrej představitel drsnýho kněze. Každopádně trojka bude. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

[REC]2 nepřekvapí tolik, jako jeho starší bratříček. Ale to tvůrci moc dobře věděli, a tak není pokračování nejlepšího španělského hororu stejné. Jedinými společnými znaky jsou opět digitální kamera a šmakující strašidelné momenty - už během prvních dvaceti minut jsem se klepal nervozitou. Jinak je ale "dvojka" spíše akčnější záležitostí. Není to na škodu, jen ta atmosféra už nezamlžuje svým mrazivým dechem objektiv tak dokonale, jako před lety. Jistě, spousta záběrů má stále své kouzlo a po režijní stránce jde na první pohled vidět upgrade, ale z "jedničky" jsem byl paf víc. Slabších pět hvězd, za ten adrenalin a ani vteřinu nudy. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem Outstanding. Splněný fanouškův sen. Už hodně dlouho se mi nestalo, že bych na konci filmu neměl slov. A [Rec] 2 je toho ukázkovým příkladem. Skrznaskrz prošpikovaný lahodný špíz připevněný na právě zapálenou petardu, který čeká jen na to, až bude moci vybuchnout přímo před divákovou zřítelnicí. [Rec] 2 využívá herní poetiku daleko víc, než-li třeba Gamer a jako bonus ústí doslova do nečekaně chutného konce. Takováhle hororová hra s divákem a danou látkou se nevidí široko daleko. Mě teď bude čekat pár bezesných nocí přemítáním nad tím, jak bych se v případě podobné situace dostával z tohohle víc jak desetipatrového paneláku. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Pokračování dobrého hororu [REC] ,mi přineslo trošku jinou alternativu rozuzlení než jsem čekal, ale zároveň není o nic horší a nezajímavější než jednička a svým způsobem se ke konci vyvinula opravdu zajímavou cestou k úspěšné hororové serii, díky níž se těším na další pokračování. Atmosféra oproti prvnímu dílu, nebyla nijak výrazně ochuzena jen je více akčnější a ponurné tiché atmosféry tam moc není, což není vůbec na škodu, ale některé diváky to opět může trošku zklamat. Trošku filmu ubírá druhá polovina, kde příchod druhé kamery a následné objasnění vzniku infekce, není nejlepší 60 % ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mucho gusto! Jednička byla povedený El Tréning a podruhé už to šlo tak krásně lehce, jako stáhnout kastaňety ze ztuhlých prstů mrtvé tanečnice flamenca. DOKONALÉ !!! Doufejme, že zmáčknou to červené tlačítko i potřetí. Hlavně žádné další zámořské plagiáty!! Dívat se na tu obludu z Dextera byl fuckt horor. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Herci, kteří tvořili speciální jednotku, podstoupili jednodenní intenzivní trénink, aby si osvojili práci se zbraněmi. (KucC)
  • Většina výkřiků zombie byla přidána až v postprodukci. Tvůrci se obávali, aby takovým množstvím výkřiků na place nepokazili dialogy. (KucC)
  • Pokračování si vyžádalo mnohem větší štáb, než první díl. Na projektu pracovalo přes 300 lidí. (KucC)

Reklama

Reklama