Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

Botič 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem Outstanding. Splněný fanouškův sen. Už hodně dlouho se mi nestalo, že bych na konci filmu neměl slov. A [Rec] 2 je toho ukázkovým příkladem. Skrznaskrz prošpikovaný lahodný špíz připevněný na právě zapálenou petardu, který čeká jen na to, až bude moci vybuchnout přímo před divákovou zřítelnicí. [Rec] 2 využívá herní poetiku daleko víc, než-li třeba Gamer a jako bonus ústí doslova do nečekaně chutného konce. Takováhle hororová hra s divákem a danou látkou se nevidí široko daleko. Mě teď bude čekat pár bezesných nocí přemítáním nad tím, jak bych se v případě podobné situace dostával z tohohle víc jak desetipatrového paneláku. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie horroru málokedy dopadne takto úspešne. Španieli opäť hodili rukavicu a hollywoodsky remake na seba určite nenechá dlho čakať. Ja ho ale po posledných skúsenostiach s určitosťou vynechám a budem si pamätať tento skvelý atmosferický horror, pri ktorom mi poskrúcalo črevá a tlak som mal vyšší ako pri infarktových stavoch. 80%. ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Rec 2 mělo všechny předpoklady stát se členem rodiny druhých dílů, kterým prvorození plivnou hned v porodnici do tváře. Jednička, zdálo se mi, nenabízela moc možností pokračování. Kulisama, dějem ani závěrem. Půda jedině pro něco parazitující na nečekaném úspěchu. Jak já jsem rád, že jsem zase jednou neměl pravdu. Neviditelná stébélka mimoděk nebo možná i nezáměrně upuštěná, jsou tu splétána do chytrého, originálního (hodně překvapivě), funkčního, zase trošku poodkrytějšího příběhu . Plnohodnotné pokračování, pro mě osobně lepší než jednička, s atmosférou dávkovanou s ohledem na poctivé zničení zdraví diváka. Chrochtám si fetišisticky rypáčkem v záběrech podaných naturalisticky ale tak, že nemusím odvracet znechuceně obličej. Opět tu je pár věcí.. no člověk se ošívá nedůvěřivě v křesle. Ale čert to vem. Ve jménu otce, syna i ducha svatého. Jsem ateista, snad mi to bůh odpustí. Na trojku se moc těšim a to říkám málokdy. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Pokračování dobrého hororu [REC] ,mi přineslo trošku jinou alternativu rozuzlení než jsem čekal, ale zároveň není o nic horší a nezajímavější než jednička a svým způsobem se ke konci vyvinula opravdu zajímavou cestou k úspěšné hororové serii, díky níž se těším na další pokračování. Atmosféra oproti prvnímu dílu, nebyla nijak výrazně ochuzena jen je více akčnější a ponurné tiché atmosféry tam moc není, což není vůbec na škodu, ale některé diváky to opět může trošku zklamat. Trošku filmu ubírá druhá polovina, kde příchod druhé kamery a následné objasnění vzniku infekce, není nejlepší 60 % ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po úvodnej depke Rec prichádza takmer rovnako kvalitné pokračovanie. Je možno ešte akčnejšie ako prvé, ale v istých momentoch bola tá kamera tak rozrasená, až mi to začalo vadiť. Nikde inde doteraz, myslím v iných filmoch, mi to tak nevadilo, našťastie to bola iba istá časť filmu. V prvom diely ide o nejaký druh vírusu, no tu to už prerástlo v nejaký nábožensko- satanistický motív a nie som si celkom istý, či to filmu pomohlo alebo uškodilo. Prekvapilo ma to. Isté je , že po hite Rec prišlo pokračovanie, ktoré nesklamalo a to sa nestáva často. Slabšie štyri. 70%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Při natáčení v kanalizaci vznikl problém. Čočky kamer se totiž dost často zamlžovaly kvůli rozdílným teplotám. (KucC)
  • Pablo Rosso, kameraman z prvního dílu REC (2007), se vrátil v tomto díle v roli člena SWAT teamu Rossa. (Kailo)
  • Většina záběrů byla natočena samotnými herci. Například speciální jednotky měly kamery na helmách a vytvořily tak podstatné množství záběrů. (KucC)

Reklama

Reklama