Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

RE animáky jsou díl od dílu lepší, nicméně pořád je těch pět hvězd tak nějak zase z lítosti. Tvůrci prostě asi nikdy nepochopí, že to největší kouzlo RE hry a hlavně atmosféru nejlíp vykouzlí to strašidelné panství. Policejní stanice ze dvojky hry a jiné lokace jsou cool, ale mansion je top a vždycky byl. Tady je tomu věnován pouze krátký úvod, u kterého jsem maximálně chrochtal blahem. Uvidíme, jak si povede připravovaný restart, každopádně k tomuto datu je zatím Vendeta nejlepším filmem z RE universa. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší 3D film na motivy Resident Evilu. Daleko lepší než starší filmy(i když ty se mi líbily taky). Co taky naprosto vyniká je animace která je dokonalá. Líbilo se mi zkloubení hororu(Spencer vila) a akce jako z Residenta 6. Dost jsem se bál protože recenzenti tady n csfd film celkem hejtí(po dokoukání a přečtení pár komentářů, mi je ale jasné že hodně malé procentu hrálo hru),Leon a Chris zabíjejí BOW po stovkách. A hodně easter eggů potěší(jako například když se Aaron pomalu otáčí, což evokuje Resi 1). Za mě spokojenost jen hlavní padouch je trošku o ničem a klišé. Každej se mstí za něco což možná někoho znechutí, mě ale ne. BTW Neznalost plno lidí co nadávaj že tu nejsou zombie...... Já se jenom směju to píšou opravdu "profíkové", zombie tu nejsou jsou to BOW(Bio Organic Weapon) která se vyskytuje i ve hrách. Film se mi dost líbil, jen jsem trošku nasranej na ty "recenzenty" kteří očividně vědí o lore Resiho hovno. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Zatímco filmová série, leží kdesi v prachu a snažím se na ni zapomenout, tak tenhle animovaný Resident mi na tváři vykouzlil úsměv a udělal mi obrovskou radost. Zatímco první polovina, by se dala považovat za horor, (super barák Spencere) tak ta druhá je zase ryze akční jízda, ale jaká. O takových akčních scénách a choreografii, se může Andersonovi jen zdát, v těch nejdivočejších snech, Leonův a Chrisův průchod skrz zombíky, je naprosto dokonalý. Ale i zbytek akce se nemusí stydět, sou tu bitky, střílení, honičky a přitom to stále má atmosféru, dostatečně napínavou, aby vás udržela do konce. Jo Chris, sice vypadá trochu mexicky.........jajajajajjajajah bien dicho carajo a Rebecca je z nějakého důvodu naživu, to jako hodně wtf ??? Ale jinak dobrý, je tu zmutovaný virus, který dělá zombíky agresivnější a chytřejší, logicky sou tu zombie psy, a vrcholem je Tyrant co nosí na zádech chobotnici, jo trošku úchylné. Co se týče hlavního záporáka, víc klišoidní, být nemohl, ale na druhé svatbě mně jeho padoušství pobavilo. Hezké zpestření a mám chuť dát, nějakého herního Residenta, tenhle film doporučuji. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší animovaný film ze světa zombies, který jsem doposud viděl. Na film jsem se ten půlrok nesmírně těšil, již trailer jsem si vychutnával plnými doušky. Kdo nehrál hry, ale viděl pouze filmy, tak si možná nepřijde na své, ale spojení dvou nejlepších mužských hrdinů této herní ságy do jednoho filmu ? To jsem si nemohl nechat ujít. Potěšil mě anglický dabing, zejména u Leona je Mercer již osvědčená volba. Chris zde byl jako hora svalů, což odkazuje na pátý a šestý díl hry, ale ocenil bych především jeho normálnější tělesnou konstituci z jedničky, protože mi to k němu sedí více (vůbec mi to ale nevadí). Příběh byl překvapivě zajímavý, vše dávalo smysl a hezky to odsýpalo. Akce byla asi tím nejlepším artiklem, s kterým se film mohl "vytahovat". Již počáteční scéna v rozlehlé budově plných infikovaných mě navnadila (kde byla taktéž tak moc nelogická scéna, ve které voják z protibioteroristické jednotky vidí jednoznačně zombie kluka a zeptá se ho, jestli je v pořádku ? A následně to kvůli jeho počínání odnese skupinka vojáků ? Jako omluvte mě, ale to mega díra ve scénáři). Poté bych ocenil i přestřelku ve stylu alá John Wick. Závěrečná bitka s charizmatickým padouchem Ariasem to vše hezky zakončila. Až na pár kosmetických nedostatků výborná podívaná. Možná bych ještě na závěr uvedl, že vizuální stránka filmu je skvělá, ale na mimice by to ještě chtělo trochu zapracovat. Za mě dávám 85 % ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ze všech animovanejch RE je tohle asi nejhorší díl ačkoliv si to stále aspon trochu drží úroveň a nehraje si to na novodobej Matrix jako hraná série, i když ten poslední souboj k tomu má blízko. Má to pár napínavejch momentů, bohužel převažujou ty hloupoučký a trapný (všechny dialogy). Spousta scén je variace na stokrát viděný momenty v různejch dílech hry takže nečekejte nic novýho, dokonce je tam zase nabušený monstrum jako Nemesis nebo Ustanak (kromě toho že vypadá jak komiksovej Bane z Batmana). Animace je velice kvalitní. Jak zde již bylo řečeno tak to nenadchne ani neurazí, je to prostě jen sled animací z hry kdy brzo asi budete hledat tlačítko na skipnutí. Degeneration i Damnation se dá v klidu zkouknout znovu ale u tohohle dílu si myslim jedna projekce stačí navždy. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Začátek příběhu se ve skutečnosti odehrává v sídle v Mexiku (Raccoon City, Spencer mansion a sídlo v Arklay mountains byly zničeny během dílů Zero, 1 a 3). Obdobná sídla jsou pro filmovou i herní sérii opakujícím se tématem. (H3ll_h0unD)
  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)
  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)

Reklama

Reklama