Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Poplavu proti proudu a jsem rád, že jsem nedal na ubrečené recenze všude na netu hned po premiéře. Počkal jsem si až budu mít tu správnou náladu na zombíky a dal jsem to na 2x. Vůbec mně nevadilo, že to byl jiný R.E. Právě naopak, byl jsem za to rád. Obě dějové linky byly zajímavé a hodně jsem ocenil obsazení sester mladých versus starších, protože si byly tak podobné, jako by to byly fakt ony. Gang Weskerů pobavil :) Už se těším na druhou sérii! ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Poprvé se přidám ke zdejšímu hodnocení, protože tohle je opravdu neskutečné hovno. Ztráta času největšího kalibru, a to jsem se na to docela i těšil, protože jsem skalní fanoušek video-herní série. Viděl jsem čtyři epizody, ale další už fakt nedám. První známka toho, že se jedná o opravdu nudnou sračku, je když si v průběhu jednoho dílu jdu zapálit cígo, aniž bych seriál pauznul. Druhá známka, je nikdy nekončící flashback scény opakující pořád to samé dokola, s nimiž se střídá přítomnost, kde hlavní "hrdinka" je absolutně nesympatická. Třetí vrcholová známka, je LGBT propagace, která zde už fakt nezná hranice, a to ve všech možných ohledech, od veganismu, po "kissing girls is better than kissing some fucking retard boy without brain". Tak jako pardon, ale skočit z 20 metrové pevnosti přímo na zem, a poté v klídku vstát a běhat mezi zombies bez úhony, je fakt nesmysl (ještě podotknu, že tento stunt kousek udělala žena). Když už ve čtvrtém díle měla přijít na scénu motorovka, byl s ní vykonán jenom jeden pěkný kill, zbytek zařídil granát... to už jsem si opravdu řekl "stop, to nemůžou myslet vážně?". Navíc, co kurva měl znamenat ten tlustý šašek "vládce nějaké koorperace", kterej bezdůvodně začal střílet do civilizace bez jakéhokoli vysvětlení. Kdyby se jednalo aspoň o kvalitní zombie vyvraždovačku, neměl bych problém dát vyšší hodnocení, jenže k tomu seriál vůbec nespěje, spíše se snaží tvořit "wanabe good" příběh, kterej absolutně ani jedním dialogem nefunguje. Jediná světlá stránka seriálu, je Lance Reddick, který podává opět vynikající herecké výkony, a ze začátku to vypadá, že se bude jednat o jednu z hlavních postav, no ne, ani zdaleka. Jedna úšmolená hvězdička, která nemá daleko od odpadu. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejhorší zpracování adaptace Resident Evil, nejhorší seriál od Netflixu i nejhorší seriál roku. Absolutní Joke i Fail, ve kterém bohužel Netflix selhal. Nejsem fanoušek hry, takže fakt, že se nejedná o herní adaptaci mi nevadí, ale chápu rozčílené fanoušky, kteří miluji herní sérii a poté dostanou tenhle kopanec do koulí. Já však chtěl jen zábavnou a brutální zombie řežbu s monstrama, kde končetiny budou létat až ke mně do obýváku třeba jako v hejtovaném a mém milovaném Army of the Dead, ale ne ani tohle se tady nekoná a tím si tvůrci podepsali ortel. Tvůrci natočili Teen postapo s 2 sestrama ve dvou časových liniích a 80% seriálu tvoří flashbacky, jejich vzájemný vztah, teen problémy, no zkrátka věci, které nikoho nezajímají a samotní Zombie jsou na scéně dohromady asi 30 minut ze 7 hodinové stopáže, to je ubohé. Celý seriál má nezajímavé, nefunkční a špatně zahrané postavy, má lacinný look ( ten krokodýl na konci už docela hraničil s Asylum), je to celé umělé, nezáživné se všemi moderními trendy ( To měli i Boys, ale ti šli na to chytře a odvážně), příběh je o ničem a akce je alespoň průměrná, ale je jí tak málo, že nestojí pomalu ani za zmínku. Pavouci ve 3.díle a hrátky s motorovkou ve 4.díle byly ucházející, možná kdyby zvýšili rozpočet, vyměnili dvě ústřední pipky za dva sympatické mariňáky, kteří by hláškovali a řezali to tam o sto šest, tak bych mohl být i relativně spokojený i přes zmíněné negativa, ale takhle je to Teen soap opera se zombíky v pozadí s nálepkou RE. Někteří lidé psali, že kdyby se film nejmenoval RE, tak by to byla pecka. Nesouhlasím, myslím, že je jedno jak se seriál jmenuje, sračka to bude pořád stejná. Zlatý Racoon City! 3.5/10. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja považujem značku Resident Evil za celkom solídnu. Jednotku mám v obľúbených a dokedy tu budem, tak to meniť určite nebudem a tie ostatne sa celkom dajú zniesť. A tak na tento seriál som bol dosť zvedavý, ako to Netflix zvládol. A teraz viem, že to nezvládol. Príbeh o dvoch sestier u ktorých sa strieda minulosť z budúcnosťou a zaujímavá ani dramatická nie je ani jedna s tých liniek. Je to neskutočná nuda, skoro žiadna akcia a keď i nejaká sa dostaví, tak je to slabučký odvar. Potom sa tu ma hrať na veľkolepé monštra a tvorcovia za zmohli len na vypasenú húsenicu, nezaujímavého Aragoga( H.P) či finálneho Gustava (Po stopách zabijaka). Jednoznačne je to jeden z najslabších seriálov od Netflixu a aj keď som nič extra nečakal, tak som zas nečakal ani takú hroznu biedu. Len za slabé 2*. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno jediné je třeba tomuto seriálu přiznat. A sice tolik, že je to opravdu horor, horor se na to dívat. Kolik miliard dolarů bude Netflix ještě muset vyhodit oknem, než pochopí, že líbivou Woke propagandou sice (možná) umlčí těch pár řvoucích psychotiků na druhé straně oceánu, ale zbytek diváků odradí a navíc zaneřádí popkulturu stovkami tisíc hodin odpadního obsahu, jako je tohle? Když si procházím svoje poslední recenze, sám se hrozím nad tím množstvím udělených nejnižších hodnocení u nové tvorby, nicméně nemůžu jinak.. kdybych měl takovéhle splácanině dát byť jen jedinou hvězdu, musely by snad všechny filmy a seriály, natočené před érou VOD, dostat naopak o hvězdu víc. Tohle nestojí ani za vteřinu divákova času. odpad! ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Všechny zbraně vojáků Umbrelly jsou přeplastované repliky zbraně Kriss Vector. (UncleMorty)
  • Psací stroj, který vidíme hned v několika záběrech, kdy se Jade (Ella Balinska) snaží dovolat své dceři z uzavřené místnosti, je odkazem na herní adaptaci „Resident Evil“, kde se psací stroj používá k uložení hry. (UncleMorty)

Reklama

Reklama