Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 7

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 7

Recenze (992)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hra: Resident Evil. Kampaň: Film. Mise: Bunkr na Kamčatce. Status: Mise splněna. Pocit sledování videohry stále roste, obětování logiky a fyziky splněno, tahle cesta bez hlavy a paty, v které si tvůrci mohou dovolit snad všechno je bohužel docela zábavný oddech na nedělní večer. Tak jako tak tu je hromada dobře odvedené práce, která je chvílemi skoro až děsivá (úvod pozpátku a překvapivě dobrá hudba). Maximální využití klišé pro úzkou skupinu diváků s videoherní stylizací, proč ne. PS: Sienna Guillory je stále nádherná:) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ostatní díly jsem před tímto neviděl, takže hodnotím jednak jako nezaujatý a jednak jako neposkvrněný touto sérií...Hry Resident Evil znám, ale nikdy jsem nebyl fanoušek. Jen jsem věděl, že tam jsou zombíci, tak mě zajímalo, co se z toho filmu vyklube. 3D, ve kterém to na předpremiéře od ČSFD bylo promítáno, nabízí pár pěkných efektů, ale to asi každý druhý film. To je ale můj problém, a jestli se v tom někdo vyžívá, zajisté bude uspokojen. 117 min, jak se tady v době premiéry psalo, to určitě nemá, má to sotva 90 min a to díky velice zbytečnému začátku. Přihlížet na přetáčený záběr, abych si ho mohl následně prohlédnout v normální rychlosti na mě prostě působí jako natahování času. Jinak, Milla opět dokazuje, že to hrát rozhodně neumí, tím pádem to ve filmu vynahrazuje bojem, když se perfektně a efektně ohání proti zástupům zombíků. Potěší známé postavy z her (Leon) i z filmů (například Uther). Když se film konečně rozjel, říkal jsem si, paráda, ještě půl hodiny. Pak přišel záběr plný zombíků a konec. Jestli jsem vždy docela dobře předpovídal vybafnutí zombíka, tak tohle fakt ne. Jak jsem psal, slabých 90 min (ne ve smyslu nudy, právě naopak, film hned uteče). Jednu hvězdičku odebírám za zbytečně natahovaný začátek a useknutý konec, ale ty čtyři si to zaslouží... EDIT : Po shlédnutí předchozích filmů jsem usoudil, že pětka je kompletní mix všech dílů. Objeví se tam úplně všechny známé postavy a spousta známých prvků. Na další díl se těším...70%...[12.09.2012_ČSFD projekce_Cinestar Černý most] ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v (3D) kině v originále. Milla se už popáté vrací k nakopávání mrtvých zadků. A s ní se vrací prakticky všichni, kteří měli co dočinění s některým z předešlých dílů. Resident Evil: Retribution není vůbec špatný film - především začátek, jak už je zde několikrát zmíněno ostatními, je takřka geniální. Pak sice následuje trochu WTF moment, který vlastně definuje tento díl (nebudu spoilerovat, ti co film viděli, vědí, co mám na mysli) ale když to přijmete, tak vás čeká slušná zábava. Přišlo mi, že tento díl se více přiblížil hrám, hlavně ty hrátky s kamerou (postava si myslí, že je v bezpečí, podívá se nahoru a najednou je tam monstrum) byly stejně jako ve hře, když se změní kamera, tak zjistíte, že tam něco je. 3D bylo fajn, obraz byl čistý a sem tam na vás něco vyletělo z plátna, takže taky spokojenost. Je škoda, že v momentě, kdy film začne být opravdu zajímavý, to utnou (a to po čtyřce jsem si myslel, že otevřenější konec snad už nemůže být, ale přijde pětka a my zjistíme, že může). Zkrátka a dobře - pokud jste viděli všechny předchozí díly a užili jste si i přesto, že víte, že to nejsou žádné klenoty, tak by se vám i tento díl mohl líbit. V opačném případě tento film ignorujte. 80 %. P. S. Bingbing Li je nejvíc hustěkrutopřísné jméno, které jsem za posledních pár let slyšel. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $42,345,531Tržby Celosvetovo $240,159,255Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,200,021Tržby za predaj DVD v USA $15,706,169║ no ako až kam dokáže Anderson klesnúť, vývarová vývarovosť utopená v samoúčelnosti, absolútne bezvýznamný film(porovnateľný úrovňou série Twilight) s prevažne otravnou akciou, občas sa to dá pozerať ale ako konzumnejšieho príbehu ani za mak, kameo návraty(Rodriguez, Fehr) sú fakt už smiešne, plus k tomu príde dokonca aj na kopírovanie hudobných motívov s Inception či Bourna /10%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

No ty vole, môže to byt ešte horšie ? Asi hej. Aj keď úvod, spomaľovačky, hudba, Bingbing Li a rekapitulácia všetkých dielov potešila, ale to je tak všetko. Milla je furt celkom k svetu a akcii nieje málo, ale celý čas sa tu len strieľalo, aby sa naši hrdinovia dostali z bodu A do B a tam potom čo nám predhodia konečne niečo zaujímavejšie, hodia nám pred oči záverečné titulky. Nechcel som si tento diel vôbec pozrieť, ale keď už som videl prvé štyri diely a vrátili sa tu len ako reklama niektoré postavy s predošlých dielov, tak som sa nakoniec k tomu dostal. 45% - 2* ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Po celý film používá Alice (Milla Jovovich) zbraň TDI Vector bez jediného nabití. (dc125)
  • Pri rozhodovaní, ktoré nové charaktery sa vo filme objavia, mali "hlavné slovo" fanúšikovia hry, ktorí sa zhodli na postavách Leon Kennedy (Johann Urb), Ada Wong (Bingbing Li) a Barry Burton (Kevin Durand). (Steny94)
  • Alice Abernathy (Milla Jovovich) ve svém novém kostýmu nápadně připomíná Reginu z PS hry "Dino Crisis" (1999). (Halloween9)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama