Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Kapitán Amerika se tímto filmem vyšvihl na přední příčky marveláckých filmů a napravil si tím pověst. Filmu, jakožto ve všech filmech od Marvelu, prospěly humorné vsuvky. Nechyběla mi akce, špetka humoru, skvělá režie ani scénka se Stanem Lee. :-)100%

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Aneb jak z pohádky udělat americkou slátaninu...

plakát

Avengers (2012) 

Zbožňuju filmy natočené podle komiksu, a když je několik těch filmů spojených do jednoho a hrají v něm mně příjemní herci? Nádhera.

plakát

Zmizení (2013) 

Nepopsatelné herecké výkony, výborný scénář, skvělá režie...Tento film řadím za jeden z nejlepších tohoto roku a mám pro něj jen slova chvály. Vřele doporučuji!

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

"Dle mého odhadu jsi neměl sex už 1839 dní. Jako tvůj parťák bych ti doporučil Carmen Golden, vypadá jako ta rajda ze Stmívání." "Co je to Stmívání?" "Buď rád, že to nevíš." Není to sice komedie, ale tato hláška mě dostala a skvěle zvládnutý pilotní díl mě donutil podívat se na všechny díly. :)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Super hrdina trochu jinak...Tak nějak by se také dal nazvat Dexter, který je psychicky narušený a má zabijácké nutkání, kvůli smrti své matky. Jeho adoptivní otec ho však naučil "kodex". Díky němu si určí zločince na které byl zákon krátký a skončí mezi jeho "sklíčky". Dexter mě zaujal hned od prvního dílu kdy ho začali dávat na "Prima COOL" a nevynechal jsem ani jeden díl. Je to typický seriál na který když se párkrát podíváte, musíte vidět všechno.

plakát

Znamení (2002) 

Nejsem milovníkem hororů, ovšem toto mě uchvátilo vším, co tomu režisér mohl dát. Napínavé od začátku až do konce a skvělý výkon Gibsona s Phoenixem, který tomu dodal tu správnou atmosféru.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Pro mě ještě lepší než první díl. Miluju takto pojatého Sherlocka Holmese, navíc když ho ztvárnil Downey plus hudba od Hanse Zimmera...

plakát

Travička zelená (2008) 

Ač trávu příliš nepodporuju, tento film mě svými hláškami a trhlými scénami dostal. A když si vzpomenu na scénu kde ukradli policejní auto, směju se ještě teď. James Franco dokáže být vtipný a náramně mi tam sedl. Za mě 5/5.

plakát

Diktátor (2012) 

Ano! Tak přesně tyhle filmy jsou moje krevní skupina. Nad ničim nepřemýšlet, prostě se zakoukat do filmu a smát se všelijakým vtípkům a scénkám ač jsou místy trochu přehnané a pro někoho až stupidní. Takový je ale prostě Diktátor - sprostý, ale zároveň směšný.