Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Poslední recenze (3)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Nejlepší seriál o zombie který vůbec je..! První série byla skvělá...sice nebylo tolik akce,ale zase to mělo prvky něčeho jinýho..např. (Jak se najednou Rick probudí v nemocnici...a zjistí,že nikdo nikde není živý...a že ty co by možná vypadaly živý...tak na něj útočí..a on ani neví proč..a ještě skvělá akce v tanku když Ricka jediná možnost byla se ukrýt do tanku,který pak stejně obklíčí Zombie a naštěstí mu pomůže Glenn se dostat ven).No druhá serie byla asi nejhorší...jak museli pořád hledat tu dceru...to byla nuda ! Až jen asi poslední dva díly byly skvělý když zjistili,že už je z tý dcery Zombie a že je v tý kulně a pak ji musela její máma zabít...a zanedlouho na farmu přišlo tisíce zombíků to bylo skvělý...a všichni aby přežili museli z frmy utéct a najít si jiný úkryt! A třetí série je zatím asi něco mezi druhou a první sérii ...je tam dost akce...a to se mi líbí ! I když v některých chvílích je i lepší než první série.Mé 3 nejoblíbenější postavy jsou Rick Grimes,Daryl Dixon,Michonne.A musím uznat poklonu režisérovi Franku Darabotovi...že fakt skvělý v tom co dělá.... V tomhle seriálu naplňuje fantazie fanoušků žánru a ještě přidává prvky, které ve filmech o zombících nevídáme zrovna často.Jsem rád že jsem měl tu možnost zhlédnout seriál do 3 serie 8 dílu a už se velmi těším na další díly !

plakát

Zombieland (2009) 

Myslím si že je to nejlepší zombie film co vůbec je natočený!Jsou tam prvky hororu a i komedie...dost jsem se u toho nasmál...A ještě když milujete filmy o Zombie tak vás ten film musí totálně nadchnout ! Doopravdy režisér Ruben Fleischer z toho udělal skvělý film..veliká poklona! a jen škoda že herec BILL MURRAY v tom filmu vystupuje jen chvíli...ale i tak ukázal že je to skvělý herec !Alespoň v tomhle filmu ukázali nějakou originalitu...která u některých novějších filmech moc ani není...protože poslední dobou se jen točí spíše skvělý seriály a filmy už tak moc ne...:(

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Můj nejoblíbenější seriál...totálně mě dostal ! Jsem do něj úplný blázen už jsem ho viděl asi 5x a pořád mě nepřestává bavit.Je to jeden z nejlepších komediálně akční seriálů současnosti, plný geniálních vtípků, skvělých postav a hlavně mé favoritky Sarah (Yvonne Strahovski)! Nejlepší to bylo do 5 série...když intersect měl jen Chuck..když až ho dostal Morgan tak to bylo už nic moc...Pak mi to přišlo,že už režiséři ani skoro neví jak to mají dokončit...a natočit další díly... Takže 5.sérii bych ohodnotil tak na 3 hvězdičky...ale ty předchozí série byli vynikající...takže jasných 5 hvězdiček...! A když už byl konec posledního dílu tak mi asi i trošku tekly slzy ... protože jsem si ani nechtěl připustit,že už je konec ,a že už nebudou žádný díly :(...ale možná i ten konec už měl být na konci 4 série.A jinak veliká poklona Všem hercům a ostatním který se na to podíleli byl to pro mě veliký zážitek strávit tolik času sledováním Chucka !

Poslední hodnocení (750)

Rozpolcený (2016)

07.04.2019

LOVEní (2019)

07.04.2019

Shazam! (2019)

07.04.2019

Thor: Ragnarok (2017)

22.03.2019

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018)

22.03.2019

Solo: Star Wars Story (2018)

22.03.2019

Captain Marvel (2019)

18.03.2019

Alita: Bojový Anděl (2019)

21.02.2019

Ženy v běhu (2019)

03.02.2019

Reklama