Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

"A quality family enterntainment" - skvělý charaktery, napětí, humor, protkaný ultravtipnejma monologama a dialogama (kdo to sleduje v pův. znění, si je vychutná). Musím odpustit to zvláštní zakončení závěrečný série tak nějak "do autu", jakoby tvůrci najednou nevěděli jak se chudáka D. co nejrychlejc zbavit...

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Moc hezký napínavý retro. Steve Buscemi je výbornej, ale nemá tady bohužel takovej prostor k rozletu jako měl ve 'Fargo', kde mu ten "street thug" kriminálnickej pseudointelektualní hajzlík seděl jak ušitej.

24 hodin

24 hodin (2001)

Kvalita jednotlivých sérií se liší, mě ze všech nejmíň bavila první série. Nicméně celkové považuju '24' za nejnapínavější akční seriál, kdy superhero Jack Bauer systematicky ničí klasický zmrdstvo ze všech koutů světa, at' už jde o rusáky, chinks, arabský čmoudy, negry, průmyslový mafiány, a ještě stihne vyčistit zkorumpovanej americkej government a CTU a FBI. Prostě když člověk dělá svoji práci s láskou, tak se to někde odrazí. Zajímalo by mě jestli někdo čte ty neskutečně dlouhý komentáře co tu někteří pomatenci pracně plodí. 8-p

Zákon gangu

Zákon gangu (2008)

Toxickej seriál, kterej kdyby měl tisíc sérií, tak člověk stráví život u televize. Není divu že má 7 seasons. Sám jezdím na motorce, takže už to mě lákalo SOA vidět. Ale seriál není ani tak o motorkách. Je to sága takový sympatický zločinecký organizace. Pokud máte rádi dílka ve stylu 'Sopranos', 'Breaking Bad', 'Shield', 'Boardwalk Empire', tak vřele doporučuju, stanou se z vás závisláci Jo, a taky mě dostalo jak tam Jax furt jezdí v těch bílejch teniskách. LOL, kam se serou Hells Angels se svým attire!

Policejní odznak

Policejní odznak (2002)

Snad jediný co tomu lze vytknout je ta rozhrkaná kamera, kterou tam nějakej pičus použil se záměrem asi aby to dodalo seriálu dramatičnosti. Výsledek je spíš béčkovej nádech. Ale béčko to vůbec není, a podhoubí přátelskýho nejbrhůdu plnýho gangů niggers, spiks, chinks, arménců a dalšího světovýho póvlu nabízí nepřeberný materiál lidskýho svinstva, který je v The Shield bohatě využit.

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Po kdysi peckovým '24' další pořádná jízda! Pure entertainment!...

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015)

Je to chytrý, je to vtipný, Odenkirk rules! Můj cup of tea!