Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Resustitace již několikrát zfilmované story o netopýřím muži konečně dostává ten správný směr. Ledger jako Joker neskutečně válí, jako komiksový záporák momentálně nemá konkurenci. Bale jako Batman, netřeba mluvit, první uvěřitelný představitel, které své předchůdce předskakuje o míly. Vrcholný kousek Nolana.

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Daleko lepší než předchozí Lock St.... Je vidět, že díky úspěchu předchozího filmu, bylo možné využít známější herce. Pitt jako cikán, o vzhledu se nemá smysl bavit, ale jeho přednes a chování..opravdu jsem mu toho anglického cigána věřil. Mistrné dílo Guye, které už těžko překoná, protože co scéna, to part excelance....P.S. bacha na chlápky co vlastněj prasečák :)

Samotáři

Samotáři (2000)

Komentář snad ani neni potřeba, každá zná alespoň nějakou hlášku z tohohle filmu. To mluví za vše.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Jeden z dalších Tarantinovských vrcholných kousků. Umí skvěle vést herce,jeho skvělé i když často velmi dlouhé dialogy (což vidím jako velké plus, jelikož jsou skvělé vypointované). První kapitola Bastardů je fenomenální. Má v sobě všechno – skvěle graduje, napětí z toho, co nevyhnutelně přijde každou vteřinou a to, co tam předvádí představitel filmového Hanse Landy je něco neskutečné, protože takto zahraný charismatický ssman je něco . Zbytek filmu je v mých očích neskutečná jízda. Tarantinův rukopis znát takřka v každé scéně. Spousta lidí se i podivilo nad volbou Pitta, ale jeho dějová linie dává filmu to pravé kouzlo a je to přesně to co ve většině válečných filmech chybí.

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Nikdo tě nemá rád, všichni tě nenáviděj. Posereš to. Usměj se čuráku! tohle je prostě klasika.!