Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (102)

plakát

Land of Bad (2024) 

Hodně cheapy nuda, žádná akce, jen dokola nekonečné záběry na celek, zpomalené záběry o ničem. Jedna hvězda za lokaci.

plakát

God Is a Bullet (2023) 

Tenhle film je jedno velké JAKO. JAKO thriller, JAKO drsně satanistickej, JAKO podivnej a ujetej, plnej JAKO filosofickejch až metafyzickejch poselství. Kamera, pár efektů, celkově slušivý kabát a hlavně evidentně nebéčkoví herci mě spíš zamrzely, protože to celé spáchal bohužel zfetovaný JAKO rejža, který si k tomu napsal sám JAKO scénář — ten bych vyzdvihl nade vše. A nebo jsem to celé jen nepochopil, to by mě mrzelo úplně nejvíc.

plakát

The Sisters Brothers (2018) 

Už mám dost všech těch "hereckých koncertů" ve filmech, které jsou natočené rozvláčně, nudně, uspávacím tempem nebo jinými "art" prostředky. Bohužel jsem viděl jako první film a knihu už kvůli vyzrazené pointě těžko budu číst, ale i tak nevěřím, že je napsaná stejně blbě.

plakát

Tiché místo: Část II (2020) 

Béčkový odpad, zdejší hodnocení je nějaké spiknutí. Nuda, nuda, nelogické nasírací chování postav, nuda, nuda, konec (konečně). Jít na to do kina tak nadávám jak špaček ještě hodně dlouho. Už jednička byla na hranici snesitelnosti, ale tohle bylo utrpení. Bird Boxu tahle série nesahá ani po kotníky (pro lidi disponující mozkem a vyšším stupněm náročnosti).

plakát

Čužaja (2023) 

Film podle skutečného příběhu to opravdu není, jak tu někteří píšou. Jedná se hezky natočenou pohádku pro děti, s idealizovaným, černobílým světem, hrdiny a dobrodružstvím, jak si ho pamatujeme z knížek, které jsme jako malí četli s baterou pod peřinou. Nechybí dramatické, zdlouhavé nájezdy kamerou podložené silně emotivní hudbou. Akorát nevím co v pohádce pro děti dělají sexuální scény a hodně "psycho" a odfláklý konec. Pokud to celé někdo nemyslel jako vážný film pro dospělé, snad ne.

plakát

Zlo si umí počkat (2023) 

Do půlky opravdu super, říkal jsem si, takhle má vypadat horor u kterého se i já jako dospělý člověk fakt bojím. Pak se ale mrazivé, neurčité zlo změnilo v klasické kýble vnitřností a krve a nesmyslných hereckých etud, které jsem zaprvé nechápal a zadruhé u nich málem usnul. Škoda, na Ezequiela Rodrígueze si ale posvítím, tenhle týpek fakt umí hrát.

plakát

The Puppetman (2023) odpad!

Stupidita pro jednodušší děti.

plakát

Hra na hraně (2013) 

Slabé, nedynamické, chaotické a hlavně vyloženě nešikovně a neohrabaně natočené. Od půlky mě film v podstatě přestal zajímat a místo toho jsem jen dumal, co se vlastně na tomhle kousku pokazilo. To se cení.

plakát

Spojenec (2006) 

Hloupý, nudný a rádoby artový film.