Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Království (1994) (seriál) 

Každý díl šílenější, než ten předchozí. Tak by se dal obecně popsat tento seriál. Lars von Trier se předvádí a vymačkává ze sebe to nejlepší. V které nemocnici máte tak ulítlý personál, že sázejí na smrt kamikaze řidiče? Duchové, zombie, 3 metrové dítě, démon, to vše můžete v Království potkat.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Celé se to odvíjí od toho, zda máte rádi Jima Carreyho. Pokud ano, jako já, zjistíte, že tenhle film je nejspíš nejlepší z jeho "mladé xichtové éry". Skvělé scénky, skvělí Jim Carrey a to je celé. Stačí bohatě.

plakát

Deváté srdce (1978) 

Jak řekl Juraj Herz: "Chtěl jsem natočit pohádku a vzešel z toho horor". Pohádka, na kterou z dětství nezapomenu, jelikož jsem se u ní bál i když jsem jí viděl po obědě v televizi.

plakát

Insidious (2010) 

Skvělé nápady, nové hororové prvky. Ale aby toho nebylo moc, sem tam to srazíme komediální scénkou. Tenhle film tak nějak ví čím chce být ale naplno se do toho radši nepouští. James Wan je novodobý mistr hororu a nápadů má plné kapsy. Jen vybrousit a ustálit svůj styl a pod 4* jeho filmy nepůjdou.

plakát

Moje superbejvalka (2006) 

Průměrný "akčňák", který nijak nevybočuje z řady ostatních spotřebních filmů. Jediné plus, je Beatrix Kiddo, kterou mám rád a je určitou zárukou kvality. Nicméně i umělec si občas zaskočí od umění k penězům.

plakát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) 

Čekal jsem zvrácenost, možná perverzi. Každopádně něco, co potvrdí to, co se o filmu říká: "Jeden z nejkontroverznějších filmů". Ovšem spíš než perverzní to bylo nechutné, nic zajímavého (snad jen ten nápad), nic, na co bych se chtěl podívat znovu.

plakát

Mortal Kombat - Boj na život a na smrt (1995) 

Jako klukovi mi tento film prostě přirostl k srdci a je připomínkou mládí. Určitě si zaslouží 60%, je to Béčko ale taky je tak točeno a na nic si nehraje. Pokud trénujete bojová umění od mala, jsou filmy typu světový turnaj bojovníků na život a na smrt prostě klasika. :)

plakát

Bůh masakru (2011) 

Jednoduchý příběh, čisté herectví. Stejně jako u filmu Karamazovi si tu musí náročný divák pochutnávat. Stupňující se zdánlivě banální rozhovory a kvalitní herci je recept na dobrý film.

plakát

Horší už to nebude (2006) 

Odpočinkový, příjemný a zábavný film. Chlápek, kterému život komentuje hlas shůry zjistí, že je hlavní postavou cizího příběhu. Romantika a přesto ne hloupá, fantasy a není to přehnané, neokoukaní herci a celé dohromady to tvoří film, na který se rád podívám znovu. :)

plakát

Černobílý doktor (2010) (TV film) 

Doktor, který si jel splnit sen a dal tak ve světě vědět jací jsme dobří lidé. Úžasný snímek o pomoci a přirozené lidské činorodosti.