Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Gerontofilie (2013) 

Pokud dokážete sledovat a naslouchat bez předsudků, dokážete nahlédnout do nitra hrdinů. Touha po revolucionářství u dívky, která se k tomu možná nikdy neodhodlá.. Nesplněný sen? Světec, který je větším revolucionářem, nežli dívka. A onen stařec, který není jen obyčejným vrásčitým a bezduchým klientem v domově důchodců - naopak. Herci jako by přesně zapadli do svých rolí a vy jste tak měli možnost pochopit jejich příběh. Je zde rozhodně několik společensky tabuizovaných témat včetně hledání erotické krásy ve stáří, homosexuality anebo příliš velkého věkového rozdílu. Nelze opomenout, že se jedná o subjektivní dojmy...

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Nádherný film skrývající jednoduchou a přitom hlubokou filozofii. Pro ty, kteří jí pochopí se naskytne dojemná atmosféra. Výkon herců je báječný a příběh úžasný.

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Začlenili do příběhu spoustu hororů, ale právě na základě těch hororů se dalo vytvořit spousta báječných vtipů. Ale bohužel i třídní šašci by oproti tomu mohli být vtipnější. Bylo to z velké části nudné a je to škoda. Vzhledem k dobrým filmům, financím i možnostem. Je to i trochu hanba...

plakát

Hrůzná minulost (2012) 

Příběh mě moc potěšil, je to neskutečně zajímavé a konec byl překvapivý. Jenom to zpracování mě zklamalo. Takový příběh by si zasloužil mnohem více. Nebylo to pro mě strašidelné, jak by si film zasloužil. A bohužel místy nudný, což si zase nezasloužil. Herci odvedli dobrou práci, ale co se týče samotného příběhu, chtělo to více rozvinout. Pointa se totiž vážně vyvedla. Je to velká škoda, která vážně zklame.

plakát

Mlha (2007) 

Báječný film, ze 75% úplně stejný jako Kingova povídka, což u mě zabodovalo, jelikož změna vážně nebyla nutná. Bála jsem se, že "příšery" budou prostě hloupé a stupidní a spíše k smíchu, ale byly dobré a ne nijak kýčovité. Strašidelné sice také ne, ale každopádně daleko za kýčovitostí. Konec byl jiný, než v povídce, ale King s Darabontem velmi dobře spolupracovali a vytvořili další úžasný a pro film mnohem lepší a vážně monumentální konec, který mě dostal do kolen. Báječný film! Doporučuji

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

Kingovi se kniha velmi povedla, jak sám říkal, byl to dinosaurus. Jenže tímhle monstrem jsem se hned prolouskala. Četlo se to naprosto báječně a pointa byla jednoduchá a naprosto skvěle zachycená do spousty příběhů v jednom. Seriál mě ale hodně zklamal. Když už se nedrží knihy, měl by být alespoň stejně dobrý. Efekty jsou horší, ale někdy vystačí. Herci odvádí docela dobrou práci, ale příběh je nic moc. V knize byl mnohem lepší, nápaditější a zajímavější. Seriál je místy nuda. Je to obrovská škoda. Ale doufám, že se natočí pořádný film :)

plakát

Horší už to nebude (2006) 

Miluji dramata a kvalitní komedie a tento film mi byl doporučen, jelikož prý skrývá obojí. Bohužel mě nudil již od začátku. Nepřišlo mi to vtipné ani tragické. Pointa i příběh byl velmi zajímavý, ale to zpracování bylo jedno z nejhorších, co jsem za poslední dobu viděla.

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Báječný žánr krimi+thriller+drama v jednom a dokonale pojaté. Pointa filmu je skvělá a zpracování úžasné. Je to drsný film, který dokáže pohnout s city i nervy. Film, který vás donutí i přemýšlet. Zaujal mě a dlouho na tento příběh nepřestanu myslet, jsem nadšená, že jsem mohla vidět tak skvělý film se skvělými herci.

plakát

Kurs sebeovládání (2003) 

Tenhle film mě bavil. Zbožňuji Nicholsona a ni zde mě nezklamal. Nápad a příběh je prostě skvělý. Film mě rozesmál a na konci vykouzlil úsměv na tváři. Po dlouhé době jsem narazila na příjemnou komedii.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Bohužel mě film docela zklamal. Nebylo to pro mě příliš zábavné, ale co se týče příběhu, tak ten se mi líbil moc. Myslím si, ale že právě nápad a příběh se mohl ztvárnit mnohem lépe. 70% příběhu pro mě byla nuda a 30% jsem se usmívala.