Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (8)

Grinch

Grinch (2000)

Pamatuji si když jsem byla ještě dítě a maminka mi z videopujčovny pujčila kazetu a na ní byl Grinch.Pamatuji si jak jsem se na ní dívala každý den.Byla jsem touto pohádkou naprosto uchvácená.Jim Carrey je herec první třídy umí zahrat naprosto jakýkoliv žánr.Patří mezi světovou špičku.Pro mě je to nejoblíbenější pohadka.Skvěle ztvárněná.Kostýmy nemají chybu.Dokonálá pohádka o vánocích.... s humorem co děti dle mého nazoru bezvadně pobaví.U mě rozhodně 100% úspěch.Hodnotím 5 hvězdičkami.

Manželství po italsku

Manželství po italsku (1964)

Kombinace Sophii Loren a Marcella Mastroianniho je bezkonkurenční! Nebo-li Domenico a Filumena.Miluji italské filmy.Celkově mě vkus Sophii Loren fascinuje.Je to vynikající herečka!Tento film mě obzvlašt nadchnul. Filumena je krásná a silná žena která je bezhlavě zamilovaná do Domenica...který lásku k ní ba naopak moc neobětuje.Časem mu ale dojde že je tomu jinak.Jejich humor nemá chybu.Je to přesně žánr mého humoru."Domi já jsem tady!Ta chudinka je tady a je živá!Panennka Maria se nade mnou slitovala a jsme manželé! Hahahah" Je to nádherný příběh.A film mě vždy potěší.At se na něj kouknu ted nebo za 10let!Hodnotím 5 hvězdičkami.

Soumrak mrtvých

Soumrak mrtvých (2004)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů.A myslím aspon podle mého názoru nejlepší parodie na zombie.Simon Pegg je bezkonkurenční!Film je podle mě nesmrtelný.Vždy mě potěší.A jeden čas jsem si ho pouštěla furt.Je to film na který se chcete podívat znovu a zvonu.Skvělá britská komedie.Která nezklame žádného milovníka zombie filmu či parodii."Ježiši kriste...je statá jako kára" Rozhodně hodnotím 5 hvězdičkami!