Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Zajímavosti k filmům (109)

Otcovství

Otcovství (2021)

Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku.

Mistrovská úroveň

Mistrovská úroveň (2020)

Přestože film byl dotočen už v roce 2018, dlouho čekal, než se mu podařilo najít distributora. Až na konci roku 2020 bylo oznámeno, že práva na film odkoupila streamovací služba Hulu.

Duše

Duše (2020)

Film měl jít v roce 2020 do kin, ale kvůli pandemii koronaviru, která probíhala, se ho studio Disney rozhodlo vydat na své streamovací službě Disney+.

Titans

Titans (2018) (seriál)

Seriál vznikl jako jeden z prvních projektů pro novou streamovací službu DC Universe, která začala své služby poskytovat od roku 2018. Mezinárodně Titans distribuoval Netflix.

Doom Patrol

Doom Patrol (2019) (seriál)

Seriál nejdříve vznikl pro streamovací službu DC Universe, od druhé série je souběžně vysílán na služně HBO Max a od třetí série kompletně přešel na HBO Max.

Batman

Batman (2022)

Při natáčení se místo klasických kulis v některých scénách používá tzv. „virtuální plac“, kdy obrovské LED obrazovky „promítají“ okolní prostředí v reálném čase za živými herci. Technologie umožňuje zpracovat dříve efekty, minimalizovat cestování, náklady na stavbu kulis apod.

Cobra Kai

Cobra Kai (2018) (seriál)

Seriál odstartoval na platformě YouTube Premium. V červnu 2020 na něj získal práva Netflix. Ihned po uvedení na Netflixu se stal seriál číslo jedna ve sledovanosti.

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard (2020) (seriál)

Seriál se měl původně natáčet v Torontu, stejně jako Star Trek: Discovery (od r. 2017), ale v preprodukci se natáčení přesunulo do Kalifornie, kvůli daňovému zvýhodnění.

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard (2020) (seriál)

První Star Trek seriál, kde žádná z hlavních postav není členem Hvězdné flotily.

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard (2020) (seriál)

Seriál byl prodloužen pro druhou sérii ještě před začátkem té první.

Reklama