Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Odvážná hyena

Odvážná hyena (1979)

Super film , fakt bomba Je to rychlé, pohotové a někdy i docela vtipné a má to šmrnc a švih..:-) Má to ty správneé ingredience, které Lo Wei plně využil Chan překvapí svou pružností a bojovým umem a Shi-Kwan Yen svým padoušským vzhledem nekompromisního zabijáka. Jak je vždy ve zvyku Hui-Lou Chen si zahraje vysmátého, ale moudrého a chytrého žebráka. Jedna z nejlepších Chanvek!

Nepřemožitelný shaolin

Nepřemožitelný shaolin (1978)

Výborná kung-fu pecka. Výběr herců se zcela povedl a každý zahrál svou roli výborně. rozhovory mezi herci mají smysl, hlavu a patu a souboje jsou velmi výborně a je jich tam docela dost. Mezi negativní stránky bych přidal Chianga jak na konci bojuje s kusem tyče v břiše, jinak povedený film.

Gigant Shaolinu

Gigant Shaolinu (1980)

Myslel jsem si zprvu, že to bude nějaká další Shaolinská pecka..,ale ze Shaolinem to nemá vůbec nic společného, každopádně to je výborný film. Opravdu film jsem si užíval plnými doušky a úplně jsem se ''zaryl'' do děje. Zápletka je asi jak u většiny takových filmů jednoduchá, avšak je velmi krásně podaná a je v tom všem špetka něčeho co nedokážu popsat-taková jiskra co mě pořád nutí se na to koukat. Souboje jsou velmi hezky provedené, ale závěrečný souboj dal tomu všemu korunku. Wang Lung Wei se tady hodně dobře vytáhnul a upřímně jsem ho zprvu ani nepoznal.