Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (42)

plakát

ClownTown (2016) 

Jestli máte náladu na nízkorozpočtový film bez herců s kill scenama, které by dokázal udělat uplně každý, tak se klidně koukněte. Jsou tam klauni . Jeej !

plakát

Příchozí (2016) 

Jak je zde vidět, tak pro mnohé je toto slušnější masturbační materiálek. Bohužel pro mě to cele byl velký mindfuck. Prostě máte lejno a to lejno je zabaleno v hodně obalech a nad tím rozbalováním je třeba dávat pozor, aby jsme se nepošpinili.Když to celé rozbalíme, tak nechci moc spoilerovat, ale zůstane vám v ruce hovno. Prostě hovno.

plakát

Rebirth (2016) 

Film udržel moji pozornost avšak závěr jsem nějak nepobral. Cely film to spláchlo v mé hlavě do kanálu.

plakát

Steve Jobs (2015) 

Film se tak nějak snaží vykreslit určité momenty z jeho života, bohužel ne vše podle pravdy. Poukazuje se na jeho asociální chování ,ale bohužel mě to nestačilo.Stojím si za tím, že jOBS z 2013 je daleko koukatelnější než tento. Není divu, že tento film neměl takový uspech jaký od něj tvůrci očekavali. Nevím jak vy pánové ,ale já bych na tento film žádnou slečnu nevzal. Většina lidí chce vidět zábavu nebo něco co je pravdivé,tohle není bohužel ani jedno.

plakát

Na návštěvě (2015) 

Na uvod dostanem do hlavy slušnou salvu výplachů od vnoučátek ,který si jedou natočit dokument ve stylu a na teto houpačce se houpala naše mááma a tady kolem tech hodin chodila mááma a tady zas máááma kakala atd.. a všechno se to musi řádně natočit.Jestli přežijete tento ne moc zabavný uvod, tak nám film začne dávkovat nějake to znepokojeni,ktere bude eskelovat a bude to cele pěkně divné a celkem děsivé.Filmy od tohoto chlapika mam celkem rád,neříkam,že všechny, ale tento mezi ně bude patřit.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Dějová linka byla celkem jednoduchá. DiCapria nemám rád a všechny filmy s ním mi přijdou jako strašná nuda a puvodně jsem tento film videt ani nechtel, protože jsem si myslel,že je to další odpad pro moji blbou hlavu,ale byl jsem hodně překvapen. Scéna s medvědem mě doslova usadila a ja jsem se dokonce přistihnl jak Leonarodovi fandím, aby se z toho vyhrabal a měl svou pomstu. Když si tak trošku představím ,čím si ty hlavouni museli projít,aby toto dokončili. Jako nemůžu říct, že by se mi libilo ve filmu uplně vše,ale i tak to patři mezi nejlepší filmy roku 2015 .

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Začátek je fajn. Pak mě to začalo tak nudit, až to eskalovalo k ukončení sledování. Jestli takto má vypadat 81% akční/krimi/drama film, tak nevím co si mám myslet. .

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Zatím koukám na třetí díl a nějak nerozumím proc by mě měl Uhtred zajímat. Tak nějak neví za kterou stranu kopat a jediné co ho zajímá je nějaký hrádek . Herec hlavní role na mě působí jako nějaký metrosexuál a to mi do té role zrovna nesedí a tak celkem si nemůžu k hlavní postavě najít cestu a to je u seriálu pro diváka problém.Spíše mě to nudí než baví . Vikings byla větší zábava.

plakát

Interstellar (2014) 

Tak oni leteli tím vesmírem a přišlo mi to jako docela hustý ,tak dávam *****