Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Pohádka

Oblíbení herci (10)

Gérard Depardieu

Toto je můj nejoblíbenější herec. Je pravda, že se svými skandály, které v životě docela často provozuje, mě někdy až děsí! Ale, na to jaké má nepozitivní životní činy, jsou naopak hodně pěkně pozitivní jeho herecké činy .Protože tento herec má takový skvělý a fantastický talent, že dokáže zahrát například úplného ve tváři vážného Gentlemana a boháče (Hrabě Monte Christo (1998) ) nebo praštěného bezdomovce (Pobuda (2005) ).Nebo nejlepšího tátu  a dobráka od kosti na světě(Táta nebo milenec ? (1991) ) a nebo nejprotřelejšího zloducha a nebo padoucha na světě (D'Artagnanova dcera (2004) a nebo (Rasputin (2013) ) .Nebo může být geniálním sochařem (Camílie Claudelová (1988) ) a nebo šíleně úplný debil (Drž hubu! (2003)). A nebo může hrát roztomilou pohádkovou postavičku (Asterix a Obelix (1999-2012) a nebo 102.Dalmatínů (2000) ) .On je prostě nejlepší. Všem ho vřele doporučuji!

Louis de Funès

Toto je nejlepší komik na světě! Můžou vám to na sto procent a na plné čáře dokázat například filmy : Četníkovská série (1964-1982) , série Fantomasů  (1964-1966) , Oskar (1967) , Hibernatus (1969) , Piti Piti Pa! (1970) , Tenoucí se stébla chytá ! (1967) , Křidýlko nebo stehýnko ? (1976) , Zelnačka (1981) a podobně... A velmi zvláštní mi přijde na něm to,jak on mohl být ve svém životě takový? Na scéně a nebo před kamerou hrál své pověstné záchvaty vzteku a doopravdy to byl klidný a relaxační pohodář který ze všeho nejvíc miloval svou rodinu a  růže!Hmmm... velmi útulný život on měl! Škoda jen to jak mu ten život uboze skončil! Je mi ho fakt líto! Ale, rozhodně on všem dokázal, že nežil nadarmo a zbytečně!

Vladimír Čech ml.

Toto je nejpříjemnější a nejmilejší člověk,herec,moderátor a dabér, který se povedl přesně jeho otci (Vladimír Čech st.) ! Bez něj bych si nedovedl představit jiného Českého moderátora České mutace celosvětově známé a oblíbené soutěže: Chcete být milionářem? (TV pořad) (2000) a také jiného Českého dabéra kocoura Garfielda (kromě Oty Jiráka) . Nikdo na tomto světě nebyl, není a nikdy nebude takový člověk jako on! Proč? Protože, on si mohl klidně povídat (i přesto, že on to byl celebrita) třeba s bezdomovcem jako s prezidentem USA! Kvůli tomu říkám že, nikdo nebude takový člověk jako on! Ale, všechno to se mu bohužel obrátilo proti němu a strašlivě zle zemřel!Doufám že, v nebi se  mu tohle všechno konečně oplácí v dobrém!

Miloš Kirschner

To je náš Milda! Jak mu říkali v mém oblíbeném Divadle Spejbla a Hurvínka  . Milovník divadla, loutek, filosofie, života, žen a dětí ,který nikdy nemohl nikoho na tomto světě štvát! Všichni ho měli rádi... A ani se nedivím! On mohl zapojit moudré poučení ze života s velmi zábavným humorem dohromady! I když se tento velmi dobrosrdečný herec a filosof někdy v životě neměl moc dobře, tak vždycky on a i celý svět vzpomněli na jeho nejslavnější životní hesla: Klidně, at si je moc strašně smutno, jen aby, bylo pořád veselo! A nebo: Člověk, který nedovede plakat, nedovede se ani zasmát, a ten kdo, se nedovede zasmát, nedovede být ani vážný a seriozní!