Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Muž na Měsíci

Muž na Měsíci (1999)

Tento film si pouštím když jsem skleslý. Dílo úžasně nabité pozitivní energií. A Jim Crrey ikdyž se zase ksichtí jak o život ukazuje že je i výborný herec. Podle mě nejlepší Formanův film minimalně z jeho americké tvorby. Mystifikace, mystifikace a zase mystifikace.

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987)

Tohle je největší klasika ze všech. Sice naprosto amaterský film točený o víkendech s partičkou známích, lae čiší z něj nadšení a filmařský um v každem záběru. A hlavně je to setsakra velká prdel.

Old Boy

Old Boy (2003)

Tady máte zpět prsten. Ruku jsme ale vyhodili. Začala hnít a smrděla..!

Nesmiřitelní

Nesmiřitelní (1992)

Kdyby nebylo Gran Torino .. ale ono bylo Gran Torino :- Skvělý antiwestern.

Soudný den

Soudný den (2008)

UPDATE 2020: Stále píše :-) ----- Update 2018: Je to pořád nehorázný masakr. A jak jsem před deseti lety psal o Šílenem maxovi na drogách, tak … Tak si myslím, že George Miller při tvorbě Zběsilé cesty hodně opisoval právě tady. :-) ------- Šílený Max na drogách. Slabší začátek. "Nádherné muzikálové číslo" s opekáním člověka na grilu. Středověká rytířská vsuvka. Drsné automobilové honičky. Krásně jsem se bavil a nemůžu dát slabší hodnocení, ikdyž je to strašná kravina a slátanina.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Tenhle film si nezaslouží být dáván do škatulky komiks. Po shládnutí tohoto filmu se z jedničky Batman začíná stává slaboučký předkrm. Ten kdo viděl Nolanova Batmana už nikdy nebude chtít vidět 80tkového od Tima Burtona. Dá se Temnému rytíři složit ještě vetší poklona?!

Časové pásmo bylo změněno