Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (21)

plakát

Kamarád Timmy (2009) (seriál) odpad!

Že by tenhle Timmy? Ne, jenom nějaká praštěná ovce! CO TO KURVA BYLO?! Retardovaný bečící úchyl si hraje na Supermana! Ne, to je na mě moc. Děti to ničemu nepřiučí, spíše je to preventivně retarduje. A rodiče z toho taky nevyjdou bez újmy, neboť demence a ofenzivita tohoto uměleckého díla z nich udělá plazící se idioty. Má matka byla zubař. U tohoto pořadu strávila recentně v čekárně jednoho nejmenovaného podniku z donucení několik minut. Musela odejít do invalidního důchodu.

plakát

TOP STAR (2010) (pořad) odpad!

Velmi Inteligentní Pořad o Vážně Imbecilních Píčách. Koho to může zajímat?

plakát

Trhliny v betonu (2014) 

Umut Dag ße letoß vytaßil ß nowým Filmetschkem a u toho jßem neßměl chybět. ßice to je saße úplná Pitschowina, ale wlaßtně to byla míßty docela "das Prdel". Prwní ßcéna je ßkwělá, určitě ße bude líbit hlawně feminißtkám. "Das Příběh" je neuwěřitelně plytký, wšak bezděčně wtipný. Tuhle ßrágoru nemůžete brát wážně, to byßte byli zklamaní. Mußíte mít uwolněnou Náladu, jinak to bude "ein größer Zeitverlust".

plakát

Žlutá ponorka (1968) 

Kam se hrabou Pixar nebo DreamJerks, tohle je pořádný animovaný film! Barvičky a suchý britský humor, to je potřeba.

plakát

VyVolení (2005) (pořad) odpad!

Spálit, rozšlapat, zahodit, roztrhat, rozkousat, rozžvýkat, rozdrtit, spláchnout, zmrazit, roztlouci, rozškrábat, vymazat, prostě zničit!

plakát

Volný pád (1993) 

S panem Douglasem není radno si zahrávat!

plakát

Vyšší princip (1960) 

Konečně dokonalý český film. Tísnivá atmosféra, napětí a dojemný, symbolický konec jsou jednoznačné atributy tohoto skvostu.

plakát

Vymítač ďábla (1973) 

Tohle měl být nějakej nářez, ale první hodinu se tam nic neděje a pak to zas tak strašidelný není; ten konec musel napsat nějaký chuj.

plakát

Všichni dobří rodáci (1968) 

Tož jako že komunismus je svinstvo, to každý ví vole, a nemusí proto čumět na takový zdlouhavý nudný filmy.