Reklama

Reklama

Kamarád Timmy

(seriál)
  • Česko Kamarád Timmy ve školce (více)
Animovaný / Rodinný / Komedie
Velká Británie, (2009–2012), 13 h 44 min (Minutáž: 10–22 min)

Série(3) / Epizody(80)

Obsahy(1)

Seriál Kamarád Timmy, který byl natočen pro malé kluky, holky i zvířátka ve věku od 2 do 5 let, kombinuje studiové vysílání s jednoduchými a zajímavými animacemi určenými předškolním dětem. Timmův pestrobarevný svět je originální, vtipný a plný radosti. Příběhy, které mají své osobité kouzlo, malé diváky nadchnou, pobaví, ale i poučí. (TV JimJam)

(více)

Recenze (39)

NusratFAK odpad!

všechny recenze uživatele

Že by tenhle Timmy? Ne, jenom nějaká praštěná ovce! CO TO KURVA BYLO?! Retardovaný bečící úchyl si hraje na Supermana! Ne, to je na mě moc. Děti to ničemu nepřiučí, spíše je to preventivně retarduje. A rodiče z toho taky nevyjdou bez újmy, neboť demence a ofenzivita tohoto uměleckého díla z nich udělá plazící se idioty. Má matka byla zubař. U tohoto pořadu strávila recentně v čekárně jednoho nejmenovaného podniku z donucení několik minut. Musela odejít do invalidního důchodu. ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Tady si opravdu myslím, že někteří uživatelé, by měli zvolit terapii: skákání do zdi hlavou napřed !!! Kamarád Timmy má cílové publikum asi od 20 měsíců věku dítěte. Naše mala 21 měsíců, si Timmyho užíva, směje se a napodobuje zvuky zvířátek. Hodně barevné, hravé a zábavné. Tvořeno především pro udržení pozornosti tak malých dětí. Skvělé!!! ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

řekněme si pravdu a dejme si ruku na srdce. Kamarád Timmy není pořad cílený na diváky od deseti výš, ale na děti předškolního věku, takže je těžké se na to dívat dospělýma očima. Ale pokud bych se na to díval z pohledu rodiče, tak bych Timmyho příhody pouštěl dětem klidně dokola. Mezi těmi moderními pořady pro děti je Timmyho pořad jeden z nejlepších. Není tam žádné zbytečné experimentování se vzhledem postav, žádné psychologické poučky. Stejně jako v Shaun je animace perfektní, je tam jednoduchý a příjemný humor a drobné ponaučení na závěr. Vedle takových stupidit jako jsou Teletubies, Pokémon nebo Digimon je Timmy krásnou ukázkou dětského pořadu. Bééééééééé ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Školkové prostředí je samozřejmě voda na můj mlýn, ale vlastně je to i to jediné, co seriálu můžu vyčíst. Přílišná infantilnost, která bohužel ubírá na vtipnosti oproti Ovečce Shaun. Nicméně ten, kdo se chce mile pobavit a s úsměvem si po dni odpočinout, musí jednoznačně sáhnout po pár dílech Kamaráda Timmyho. 90% ()

Londi 

všechny recenze uživatele

Příběhy jsou pěkné a moc hezky animované, ale má to celé jednu velkou chybu: vůbec se tam nemluví. Z těch zvířecích zvuků a skřeků, které postavičky vydávají, se toho dítě moc nenaučí a já si myslím, že když už by mělo malé dítě sledovat televizi, tak ať si z toho aspoň něco vezme. No, aspoň v tom není žádné násilí.Takže hezké, ale zbytečné. ()

Galerie (193)

Reklama

Reklama