Reklama

Reklama

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem v Shaunově zbrusu novém filmovém dobrodružství. Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku! (Bohemia MP)

(více)

Videa (4)

Trailer 12

Recenze (95)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Přestože už jsem starej chlápek, tak ještě před pár lety, jsem se s dcerkou při sledování ovečkina Shauna velmi dobře bavil. Jasně, oproti Gromitovi jsou minipříběhy Shauna a jeho party o dost infantilnější, ale nějak jsem doufal, že se tam povede tvůrcům propašovat i něco pro dospělé. Tak tentokrát za mě ne. Což je ok...nejsem cílovka, ale pokud je to film pro prcky 4-12 let, tak si nejsem jistý, jestli je to správné téma. Místy se po nich chce pochopit vcelku dost. Ale možná prckoše podceňuju, nebo na příběhu vlastně ani nezáleží...stačí gagy a zvuky... . Těžko hodnotit film, který není dělaný pro dospělého. Pokud producenti počítali i se mnou, tak za sebe dám 2*. Jako rodič bych dal 3* a pokud bych měl jít cestou srovnání, třeba s posledním celovečerákem...tak taky 3*. ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Ideálna rozprávka pre malé deti, ktorá ale nenudí ani doprovod. Keď sa plné kino detičiek chychotalo takmer nonstop, proste ma to nabilo energiou ako v Monster a.s., kde cucali energiu so smiacich sa deciek. Je to jednoduché, vtípky sú situačné, jednoduché. Ale baví to deti, čo je hlavné a ja som sa nasmial tiež. Ale tie ovečky a malý ufónek sú úžasné a strašne sa mi to páčilo. Bolo to super. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Manžel a deti veľmi radi pozerajú Ovečku Shaun :-) a na tento film boli aj v kine. Nominácia na Oscara ma trošku prekvapila, musím sa priznať. Dnes som si to pozrela aj ja. Jednotka sa mi viac páčila, bolo to také zaujímavejšie, keď prišli ovce do mesta, ale toto bolo zase také pekné farebné. Najlepšia scénka supermarket :-). ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

I v tomhle filmu najdete standardně kvalitní dávku vtípků a humoru, jak už jsme ostatně u ovčí série zvyklí. Je to pocta různým ikonickým sci-fi počinům od ET až po VALL-I (ano, nepostradatelný robot šéfky UFO hledačů je prostě skvělý a jeho scénka, kde strachy vyprdne papír ve tvaru harmoniky mě zbořila). Zatímco u jiných animáků se dohadujeme, kdo se "obětuje" jako doprovod, na tenhle film jsem dceru vytáhla ochotně sama a užily jsem si ho myslím obě stejně. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Pane bože, tedy spíše svatý pastýři, co tohle mělo být? Tato animovaná sci-fi fraška završena obřím, vlastně ovčím patosem sice nabídla v prvních 15ti minutách pár krátkých míst, kde jsem se asi třikrát zasmál: u těch značek zákazů pro ovce, úvodního loga s ovcí u keyboardu a u sešlosti ovcí na louce s pár zdařilými gagy. Jinak mě ale styl humoru zběsilých setkání ovčího druhu minul velkým obloukem a pokud jsem se necítil trapně, zbývalo pořád dost infantilní nudy a nesmyslně ujeté akce. Paradoxem je, že těch pár hezkých odkazů na slavné sci-fi filmy potenciální cílovka v podobě nejmenších diváků neocení, takže si kladu trochu otázku, pro koho je snímek určen. Pro mě rozhodně nebyl, nebavil jsem se a nepostřehl ani případné poselství. Jinak proti dětské ani animované tvorbě obecně určitě vůbec nic nemám. [30%] ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Při útěku mimozemskou lodí z tajné základny hraje píseň „Out od Control“ od Chemical Brothers. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama