Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

boshke 

všechny recenze uživatele

Shaun byl pro mne doslova zjevením. Vždy jsem si myslel, že většina pořadů v Kouzelné školce (a nejen v ní) akorát dětem vymývá mozky. Shaunovy příběhy jsou však tak vtipné a tak nápadité, že je ti caparti snad ani v plném rozsahu nemohou pochopit (třeba jak zazobanec koupí tu ovčí patlaninu). Strašně milý, příjemný humor... 90% (1. série - 90%, 2. série - 100%, 3. série - 70%) ()

Nawri 

všechny recenze uživatele

Malé roztomilé ovečky, stačí 5minut a dokonale vás to uklidní. To miminečko je k sežrání, ale největší profík je vyžraná ovce. Ten borec je typickej anglán, z těch kotlet nemůžu :D, možná by mohl být líp vykreslený(vyplastelínovaný) pes, ale co už, 5 béé, teda hvězd jak vyšitých. Jo a zapomněl bych na ty prasata, gangsteři jak sviňa :)) ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tahle zábavná animovaná série je především dokladem smutného faktu, že špička animované tvorby momentálně vzniká úplně někde jinde a hlavně se nám čím dál víc vzdaluje. Obrovským plusem je celková lehkost a šmrnc seriálu daný humorem, který je dobře pochopitelný kdekoli ve světě. Svým způsobem geniální dílko jak z hlediska výtvarného pojetí, tak scénářem jednotlivých epizod. Celkový dojem: 95 %. Mladší "sestřička" pejska Gromita. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pěkné a vtipné. Jenom škoda, že Shaun ani jiná postava nemá moc charisma. Možná je to tím, že se v seriálu nemluví. I když... ptakopysk Perry, pan Ket nebo Gromit taky moc řečí nenadělají a ty by si člověk na tričko klidně dal. Navíc... údajně je Shaun mužské jméno, takže ta ovečka je vlastně beránek. Nějak se do toho nemůžu vcítit, prostě pro mě je ta hlavní postava pohlaví ženského. A že má mužské jméno? Na to je jednoduché vysvětlení. Ten farmář už podle vzhledu zrovna bystrozraký není, takže u ní popletl pohlaví a dal jí špatné jméno. A je to. ()

Rajczatko 

všechny recenze uživatele

"Kapánek" pozměněný námět Wallace a Grommita mě nejdřív nutil přistupovat k seriálu se skepsí, protože jsem veliký fanda W&G, ale po asi pěti sekundách jednoho z dílů, který nám pustil náš fyzikář na gymnáziu v jedné z posledních hodin roku jsem si okamžitě seriál zamiloval :-) Je to nesmírně zábavné a milé, a i přes to že jedinou dabovanou částí je úvodní písnička, protože v žádném z dílů nepadne ani slovo, všechno nahrazuje bečení, štěkání a huhlání, je to rozhodně dílko, které zaujme naprosto jakýkoliv vzorek populace. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama