Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Jednodušší komedie. Vtipů je spousta, ale slabších, herci výborní, ale mají moc málo prostoru, zápletka tuctová. I přesto je to ale film, který může pobavit, pokud od něj nečekáte nic extra..

plakát

Mafiánovi (2013) 

Film se mi líbil, ale přišlo mi, že hrozně lítá z extrému do extrému. Obzvlášť charaktery postav jsou takové nepřehledné.. V jednu chvíli se drsně, až šíleně pouští do vyhrocených situací a vzápětí, se psychicky zhroutí. Tím děj tak trochu klopýtal..

plakát

Ve službách FBI (2009) (seriál) 

White collar hodně stojí na Mattu Bomerovi. Líbí se mi, je charismatický, elegantní i vtipný a přestože může mít každou ženu, hledá svojí nejdražší i když stopy jsou tak nejasné, že by s tím měl problém i sám Sherlock :) ... Ale když se člověk přenese přes nereálnost a štěstí na každém kroku, může si seriál skvěle užít a výborně se bavit.

plakát

Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 

V prvních pěti minutách jednoduchý příběh obyčejného Arthura se v okamžiku změní na neskutečné a rozhodně nepravděpodobné vesmírné dobrodružství, které se ani vážně brát nedá. Takže se v podstatě celý film bavíte představivostí autora knižní předlohy D. Adamse a skvělým provedením filmového štábu

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Film je skvělý hlavně díky Robertu Downey Jr. který má na plátně opravdu dost prostoru a využil ho dokonale. Jeho záchrana světa doplněná skvělými hláškami, vtipem a energií má opravdu styl!

plakát

Divergence (2014) 

Film je plný napětí a tajemství, které může rozvrátit celou společnost. Ve spoustě rysech je ale podobný všem ostatním akčním filmům, mladá hrdinka, zkušený učitel, temná prostředí a záchrana světa. Ale co mě dostalo je pavučina lží, polopravd, pomluv a zrad. Díky tomu je snadné vydržet u obrazovky a těšit se na další díly.

plakát

Na vlásku (2010) 

Animák jak má být. Krásná princezna, dokonalý zámek i zlá čarodějnice. Ale k tomu ještě spoustu vtipných scén a chytlavých písniček, které zajistí, že se u filmu budou bavit nejen děti, ale i rodiče :)

plakát

Jak ukrást Venuši (1966) 

Krásná a talentovaná Audrey Hepburn velice elegantně a s gracií řeší problém, kdy je v sázce dobré jméno rodiny. Její cesta za úspěchem je ale velice komplikovaná a tak je celý příběh propletený komickými situacemi. Díky tomu se určitě nikdo nebude nudit. Na své si přijdou milovníci komedií i romantici.