Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Jump street 21

Jump street 21 (2012)

Jde o film který velice volně navazuje na dění v seriálu Jump street 21 kde zazářil mladý Jhonny Depp. akčně-kriminální komedie která kombinuje humor k popukání a nadupané akční scény. Odehrává se ve středoškolském prostředí kde se dvěma policistům naprosto prohodí role z obtloustlého a šprtavého Schmidta (Jonaha Hilla) stane oblíbenec celé školy, a z vypracovaného Jenka (Channinga Tatuma) se stane oudsider, který najde útočiště mezi místními šprty.

Zmizelá

Zmizelá (2014)

Film u kterého jsem se zapotil více, než u kdejakého horroru. Postupně vtahuje diváka do děje a nabaluje další klíčové informace které postupně odhalují bizarnost, ale zároveň i abnormální promyšlenost celého filmu. Propojení mezi "deníkem", minulostí a současností je tak skvěle navazující že vzbuzuje pocit, že se snad všechny věci opravdu museli stát (i když tomu tak mnohokrát není). Atmosféra postupně houstla a největší zlomy se děly během několika vteřin, ale ten poslední a největší mě odrovnal totálně... Z kina jsem odcházel se svěšenou hlavou a snažil jsem si to urovnat v hlavě.

Walter Mitty a jeho tajný život

Walter Mitty a jeho tajný život (2013)

Film o snílkovi, který žije svůj nudný život a už 16 let pracuje v nakladatelství dobrodružného časopisu kde zaujímá potupné místo správce negativů a aby toho nebylo málo, ještě se chystají nakladatelství zrušit. Jednoho dne se však rozhodne přestat se sněním, a vycestuje po stopách slavného dobrodruha pro finální fotku časopisu. Film je točen v krásné krajině a soundtrack "Dirty Paws" od islandské skupiny "Of Monsters and Man" se k filmu neskutečně hodí.