Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (48)

plakát

WTF: Welmi Trapné Ftipy (2023) (pořad) 

A to je co? Peklo zamrzlo? Tohle vážně vyprodukovala Prima? Jsem zvědavý co se bude dít v dalších dílech, a nechci unáhleně hodnotit. První díl mě rozhodně překvapil svou odvahou.

plakát

Nevina (2021) (seriál) 

Geniální, velmi dobře promyšlené. V každém díle je přesně to co tam má být aby napětí gradovalo, žádná vata.

plakát

Mezi dnem a nocí (2018) 

Film tvoří tři příběhy o vztahu otce a syna ve třech časových rovinách. Jejich vztah je vystaven hraničním existenčním situacím proto jsou příběhy zasazeny do období konec druhé světové války, během pádu berlínské zdi a po rozpadu Jugoslávie. Těmito vnějšími okolnostmi a prostředím Balkánu je celé drama umocněno. Film má velmi podmanivou kameru která diváka vtáhne do děje a občas mu přivodí i "husí kůži".

plakát

Parta z penzionu (2019) (pořad) 

SUPER! a ještě jednou super! Jeden příběh protkán improvizací, klobouk dolu skvělý nápad. Pro účinkující to musí být neuvěřitelná výzva a zároveň makačka, jsem zvědav kdo další se v "Penzionu" objeví. Herecky myslím, že všichni mají větší prostor a Chmela jako číšník ho bezezbytku využil. Genzerova dvojrole má také potenciál určitě zajímavější než jen převlékání z role do role, jsem zvědav co bude dál. Suchánek si jel to své co umí dobře a Novotný univerzální standard. Noha jako další člen se rozhodně neztratil a napjatě budu čekat co předvede. První díl je první díl, seznámení s prostředím atd.. jsem opravdu zvědav jak se vše vyvine zatím dávám 3 abych se neunáhlil :)

plakát

Narušitel (2019) odpad!

Nemůžu tomu dát lepší ohodnocení protože to prostě filmově nedrží pohromadě a nedá se to srovnávat s filmy které mají podobnou tématiku. Smekám před odvahou, urputností a elánem pana Baldy napsat natočit a dotáhnout takovou věc. Ale ta nezkušenost a asi by se dalo říct i absence filmového vzdělaní z toho filmu přímo stříká, obzvláště v porovnání s tím co teď běží v kinech. Tento film se hodí na přehlídku amatérských filmů, kde si zaslouží pozornost a uznání i ocenění ale rozhodně ne běžnou distribuci. Je to velká škoda protože věřím, že kdyby pan Balda byl o 15 let starší měl za sebou už nějaké jiné filmové zkušenosti nebo TV počiny mohl film vypadat jinak a lépe.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Prakticky vše tu je v komentářich již řečeno. Jen obrovský respekt k tvůrcům, že vůbec měli odvahu se do toho pustit.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) 

Absolutní kravina, v půlce jsme odešli. Jedna hvězdička za Gotta, on za scénář ani režii nemůže. //// Film je zjevně fenomén je tu asi 20 účtu které dali 5 hvězd, divné je že všechny byli založeny 24.12.2016 v 14:50. To je ale náhoda :) :) ////

plakát

Pat a Mat znovu v akci (2018) 

Dosud je to za rok 2018 nejlepší komedie. A popravdě ani ne, že by "znovu v akci" bylo super úžasné ale proto, že ostatní jsou výrazně horší. Bál jsem se, že to bude takové retro, protože co se s tím dá ještě udělat? Minulý film byl milý ale říkal jsem si, že v tom možná bylo i trochu nostalgie."znovu v akci" je opravdu krok dál a myslím, že správným směrem. Oba kuťáci se vyvíjej a mají na střeše solární panely a používají dron to co je pro mé děti úplně normální, stejně jako autodráha tenkrát pro mě. Je dobře, že nezamrzli v době vzniku a tímto příběhovým filmem to potvrdili. Je zde nová hudba, kdybych to někde nečetl tak bych to ani nezaznamenal a pak poslední věc předěly mezi příběhy jsou namluvené. Je to najednou překvapení na kterém jsem musel postupně přistoupit od názoru to asi nemuseli až po zhlédnutí celého filmu kdy jsem si říkal "a proč ne, vždyť je to vtipný".

plakát

Teambuilding (2018) odpad!

Zarazilo mě, že jsem v sále sám. Po 20 minutách mě došlo , že asi všichni vědi co to je za blbost a jen já jsem ten debil co za to zaplatil. Tak doporučení párům pokud budete chtít být spolu osamotě a poměrně lacino za hotel furt dáte více. Tak tohle je dobrá volba. Škoda, že jsem byl sám a v tom kině nebyla aspoň uklízečka.