Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Kmotr

Kmotr (1972)

Po právu považuje Americký filmový institut tento filmový orgazmus za nejlepší snímek všech dob. Neskutečné herecké představení Marlona Branda a Al Pacina mě otevřela pusu že jsem musel sníst za těch pouhých a neskutečně krátkých 169 minut nespočet much. Neuvěřitelně zfilmované Gangterské gala představení kde nechybí zkrátka nic. Snad jen dalších 169 minut. Děkuji za zfilmování bestselleru Maria Puzoa. "Jen" 3 oskaři ?

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Pro mě nejlepší Batman všech dob. Ať si říká kdo chce co chce. Nepřekonatelná role Heatha Ledgera mě tak zachytila že jsem si po filmu na ovladači zmáčkl tlačítko <- tuning a 152 minut jsem si dal znovu. A jenom sem se ptal je ten život spravedliví? Já chci pana Ledgera snad i jako Batmana samotného a to v dalších 5. snímcích. Bohužel! Film je na Blu-ray v mé filmotéce a je hned za Temným rytířem a Temným rytířem. Jdu si ho pustit znovu!

Americký gangster

Americký gangster (2007)

Snímek na který jsem se opravdu těšil. Však jde o mafiana, který vydělal přes 60 milionů dolarů. Frank Lucas na plátně wow. Hned jak jsem vyděl obsazení herců, tak mě bylo jasné že jsme na správné cestě. Danzel Washington a gladiátor Russel Crowe předvedli krásnou fotbalovou Ligu mistrů. Celkový film je pro mě návrat ke Kmotrovi s mafiánskou tématikou. Proč ho jen ten Roberts chytl tak brzo? :-) Jestli se mě někdo zeptá na Gangsterku, tak mu vřele hned po Kmotrovi doporučím Amerického Gangstera. Za mě 5z5

X-Men: Budoucí minulost

X-Men: Budoucí minulost (2014)

Takže můj komentář bude stejný jako Kev Spa. Neskutečná podívaná z které se nemohu ještě vzpamatovat. Bože, takové filmy posílej!