Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Fantasy

Oblíbené seriály (10)

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Tak tento seriál nasadil snad tu nejvyšší laťku, co mohl. Úžasný snad ve všem v čem mohl být. Zpracování, kamera, herci, kostýmy, speciální efekty,... Prostě všechno. První série vás nenechá vydechnout a je napínavá až do poslední chvíle. Vážně nemám ráda na plno otevřené konce a přesně tak, jak tato série skončila bych si to představovala. Částečně napoví, ale nic extra neřekne. Winona Ryder byla maximálně úžasná, té snad největší klobouk dolů. A hlavně konečně seriál který se liší od všech ostatních! Amen!

Temný případ

Temný případ (2014)

1. série = O té můžu říct to, že líp natočený a zahraný seriál jsem snad nikdy neviděla. Bavilo mě na ní snad úplně všechno a čekání na další díl byl vždycky až utrpení. Řešení "mýtických" případů a až dopadení pachatele. 100% napětí a akce. 1. série si rozhodně zaslouží 100% 2.série = Když jsem sledovala, kdo bude hrát v 2. sérii, tak sem jsem se na ní začala neskutečně těšit a když vyšel první díl, tak jsem nevěděla, co si o tom myslet. Stejně jsem si řekla, že tomu dám šanci. Šanci jsem dávala až do posledního (který mě tedy překvapil - ale to bylo jediné) dílu. 2. série byla vážně zklamání, ale herci aspoň nezklamali - děj tedy zklamal hodně. 2. série byla tedy takový průměr, takže 65%.

Narcos

Narcos (2015)

Začátek 1.série bych popsala za takový pomalejší rozjezd u kterého se člověk musí rozhodnout, jestli to přečká a nebo jestli to vzdá. Já to kupodivu nevzdala a musím říct, že toho vůbec nelituju. Úžasně ztvárněný seriál. Wagner Moura předvedl zthující herecký výkon a před kamerou musím taky smeknout. Kdybych měla porovnat první a druhou sérii, tak druhá byla za mě lepší, ale porovnat nějakými procenty nebo body to nejde, protože by rozdíl skoro nebyl.