Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (16)

plakát

Klackovitý architekt Martin Rajniš (2018) (TV film) 

Velice zajímavý a povedený dokument. Po shlédnutí jsem ještě pouštěl dokument synivi (12 let) a také byl s dokumentu nadšený! Dobrá práce a zdravím pana Rajniše :-)

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Jedná se o odlehčující komedii. S ohledem k žánru jsem byl po shlédnutí spokojen. A to jak s dějem, tak s hereckým obsazením.

plakát

Český žurnál - Hranice práce (2017) (epizoda) 

Je důležité na pracovní podmínky upozorňovat a to jakýmkoliv způsobem. I tím, že lidé vidí jak to v některých zaměstnaneckých poměrech chodí se můžou poměry postupně měnit k lepšímu. Práci paní Uhlové i ostatních co měli s filmem práci oceňuji.

plakát

Staříci (2019) 

Po shlédnutí tohoto snímku musím uznat že snímek má velmi dobrý scénář i režii. Herecké výkony pana Schmitzera a pana Mrvičky jsou výborné.

plakát

Fany (1995) 

Naprosto pravdivý pohled na lidský život.

plakát

Člověk proti zkáze (1989) 

Výborně zpracovaný životopisný film. Viděl jsem již několikrát.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Po shlédnutí tohoto filmu musím i když jsem neměl i po ocenění Českého lva za rok 2015 dobrý dojem, musím po shlédnutí dnes uznat že film je opravdu podařený. Jak filmové záběry, tak hudba i děj. Pro určité lidi je snímek i k hlubšímu zamyšlení.

plakát

Veni, vidi, vici (2009) 

Film jsem včera poprvé viděl a po shlédnutí hodnocení 30% jsem nevěřil proč u většiny hodnotících bylo tak malé hodnocení. Film byl velice dobře zpracovaný a byl v dobrém (povedeném) hereckém obsazení. Rozhodně musel být dobrý scénář a režie. Filip Tomsa, Jitka Kocourová a Bohumil Kleptl hráli věrohodně. Rozhodně tento film doporučuji vidět.

plakát

Revival (2013) 

Po dnešním prvním shlédnutí filmové komedie Alice Nellis musím říci že je to povedený film (rozhodně komediálního žánru). Opravdu dobré herecké obsazení pro tento film.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2003) 

Jedná se o docela povedený horor/triller. Jen na konci zbytečně až moc (nechutné). Dlouhé záběry které by ve filmu moc být nemuseli. Jinak Začátek filmu až tak do třetí čtvrtiny velice dobré a napínavé. Možná je lepší vidět podruhé pokud to tedy sneste :-)