Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Nikdy to nevzdávej (2008) 

Scénář? Jednoduchej. Obsazení? Puberťáci. Klišé? Naprosto. Bavilo mě to? Kurva že jo ;)

plakát

Nikdy to nevzdávej 3 (2016) 

Odpočinkový Bčko, kde Michael Jay White opět ukazuje, že nasrat stokilovýho negra je prostě fakt špatnej nápad. Příjemná změna je Thajsko oproti USA, až na přemrštěný zpomalovačky jsou souboje celkem reálný... Jo, nemám s tím problém :)

plakát

Mechanický pomeranč (1971) 

Kubrickovy filmy nejde hodnotit po prvním shlédnutí. A většinou ani po druhém. Kdybych měl Clockwork Orange shrnout jedním slovem, bude to šílenost. A nebo genialita? Nutí to k zamyšlení. K hlubokému zamyšlení. Opravdu mezi lidmi existuje taková zvěř? Opravdu je člověk schopen klesnout až tak hluboko jako Alex, a stát se opravdovou zrůdou? 11. září. Nedávné události v Paříži. Ano sluníčkáři, dívejte se dobře. Další z filmů, který velmi nadčasově vystihl, co vše ještě lidstvo bude muset zažít. Hodně silný zážitek.

plakát

Titanic (1997) odpad!

Film, který bych znova nedokoukal do konce, ani kdyby za to slíbila BJ Avril Lavigne (No dobře, dobře, to kecám). Odpad. Starý ekvivalent Twilight. Stejně slaďoušký, stejně debilní, stejně o ničem. DiCapria nemám rád. Dokážu ale uznat, že Wolf of Wallstreet zahrál naprosto geniálně. Přežiju Pláž. Ale tohle? Mno... Dneska baby vlhnou v kinech z 50 odstínů šedi, tenkrát asi z tohohle. (really?)

plakát

Rivalové (2013) 

Rád píšu nevhodný komentáře. Nemám úctu k "nedoknutelným filmům". Titanic? Největší hovadina ever. Ale tohle? Je ze mě malej kluk, co sedí jako zařezanej, a od první minuty do konce titulků s otevřenou hubou sedí, a nasává tu atmosféru. Tohle byly závody, a tohle byli MISTŘI PILOTI. Ne Ecklestone a jeho dnešní divadýlko. Smekám, masterpiece!

plakát

Deadpool (2016) 

Deadpool. Kašpar v kostýmu v kterým by z fleku mohl do deutsche fekal porno. Storyline? Plytká. Fóry? Průměrný. Jde toho ničeho si nevážícího a nic nerespektujícího zmrda nemít rád? Nejde. Protože nalijme si čistého vína, plno z nás kdyby získalo super schopnosti, bude se chovat přesně takhle. Já teda rozhodně.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Stokrát to už každý napsal, kult, klasika, Tarantinova chlouba, bla bla bla.... Ale tentokrát mají ovečky nepopiratelnou pravdu, protože ten film je na dnešní dobu hrozně nekorektní, nesluníčkovej, a boží. Travoltovi navzdory tomu, že tu roli původně nechtěl, to sedlo jako hrnec na prdel, Uma Thurman tady není narozdíl od debilního mávání katanou v Kill Bill protivná, a tak... Nezbývá než smeknout mistře!

plakát

Forrest Gump (1994) 

Jeden z asi nejvíc overhyped filmů všech dob, který vydírá a žehrá na divákovy city, protože toho retarda přece musím omluvit... Ač mám Hankse rád, tenhle film je přinejlepším průměrný.